tirsdag 23. desember 2008

Jul i stua


Vesla vil ha rødt til jul, og hva gjør en ikke for disse små;-D


Det ble røde gardiner..og 2 nye papirstjerner;0)


Se hva hun lager, jeg er imponert over papirkunstneren min.I dag skal vi i juleselskap til foreldrene mine, det blir koselig.


Ha en fin lille juleaften!

9 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Så nydelig pyntet julehjem du har,gøy å se hvordan den enkelte pynter til jul.Du verden så flink datteren din er,de stjernene var jo rene kunstverkene.Hun er vel arvelig belastet tenker jeg.Ønsker deg og dine en riktig god Jul og et godt nyttår.VArme juleklemmer fra meg!

Fjordheim sa...

For et koselig julepyntet hus.
Ønsker deg og dine ei riktig god og fredfull julehøytid :)

liven sa...

Så flott papirkunst datteren din har laget:o)
Klart hun må få pynte med litt rødt.o)

Ha en fin kveld og kos deg med besøk:o)

Mitt hvite hus sa...

Så koselig du har pyntet=) Og den papirkunsten din datter lager er så nydelig. Forstår ikke helt hvordan de får det til =)

god lille julaften . Juleklem Kerstin

-Mitt lille rede- sa...

Så koslig du har det hjemme hos deg!
Jeg måtte le når jeg leste kommentaren din, ja tenk så kjekt om jeg kunna tatt den rundturen bare i år da :-D Bare reist avgårde, på lykke og fromme! Hehe. Neida, det er nok bilder fra over mange år ja. Og nå er det leeenge siden jeg har reist på den måten, så jeg gleder meg til jentene blir litt større, da blir det øyloffing i Hellas ;-)

En riktig god jul til deg og dine!

Klem fra meg :-)

Anita sa...

God jul, Aina!! Klemmer fra Anita!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Vil ønskje deg og dine ei fin og koseleg julehelg.
Klem H.

Emmeline sa...

Så KOOOOSELIG dere har pyntet til jul. Må jo si at jeg falt helt for englevingene på stolene dine. Virkelig stilig. Datteren din er også kjempeflinkt med papirklipp. Det er jo en kunst å få det til, og hun har talent. Men som Anne Berit sier over her; hun er vel arvelig belastet.
Er innom for å ønske deg og dine en riktig god jul:) Kos dere masse og så blogges vi forhåpentligvis igjen ganske snart! Juleklem

Belinda Renee sa...

Dæskens å stilige de papirstjernene var da.. Du får hilse Tuva å s at jeg er mektig imponert (og vil gjerne lære meg å lage slike altså..)