mandag 31. desember 2007

Nyttårsaften.

Vi samlet oss 10 stk. liten og stor, for å feire det nye året som kommer. Dekket på i all hast for den som sovnet i badekaret, og ble litt vel forsinket var meg!! hehe..

Pyntet var både hus og unger:0)

Det ble et etegilde som ingen ende ville ta, og alle var stappmett etter pinnekjøtt, kaker, kaffe og brus. Ungene lekte godt i lag og vi hadde det kjempekoselig.

Ingen fyrverkeri på oss, foruten litt stjerneskudd til vesla, var ute i 22 tiden. Muligens vi går ut og titter på raketter og fyrverkeri kl.24.00. Nå sitter vi inne og koser oss med mer kaffe og gotter, bare slapper av.

Vil ønske dere alle et riktig godt nyttår, håper vi bloggest neste år også:0)

8 kommentarer:

Emmeline sa...

Det ser så koselig ut hos deg. Kan ikke skjønne at du kan ha forsovet deg med dette flotte bordet, og ikke minst med ALL den maten dere hadde der til kaffen:)
Ser kjempeflott ut, skjønner at dere hadde det deilig.
Her skinner solen i dag på første dagen i det nye året. Det danner en perfekt ramme om et nytt år syns jeg. Kos dere denne siste feriedagen;) og godt nytt bloggår til deg også!

Anita sa...

Såå mye godt!! Siste rakettene våre gikk opp nå, gutten vår var syk igår så vi sparte noen til ham!! Må jo få se noen raketter!!
Klem Anita

Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Linda sa...

Hei!Takk for hilsen.Koselig nyttårsfeiring hos deg.Her nede ble det litt fyrverkeri,litt titting over vannet mot byen.Var i et hus ved stranden.Tradisjon.Gir en egen stemning med havet så nært.Ha en flott første uke i nytt år.Hilsen Linda :))

Zizzi Molde sa...

Gurimalla den kransekaken så virkelig god ut, du :-) Godt nyttår til deg & dine, målet for 2008 må være å ta en kaffe sammen en dag!

Klem fra nabobyga :-)

Marie sa...

Nydelege bilete frå nyttårsfesten hos deg! Ser at her er det godt å være.

Tenk å få sånne flotte barndomsminne som julegåver.

GODT nytt år til deg og dine :)

My little footprints sa...

Hei!
Det så virkelig ut som om du hadde en kjempefin nyttårsaften! Å feire det med familie, gode venner og spise seilig mat helt til man sprekker, det er det som er den beste feiringen av at vi har et nytt år i møte ja!
Ønsker også deg og dine alt godt for det kommende året 2008!
klem fra Beth

My little footprints sa...

seilig mat? Det er det vel virkelig ingen ting som heter.. hihi.. Ja du kan vel skjønne at det var Deilig mat jeg mente :)