torsdag 6. desember 2007

Travle dager.

Jeg skulle liksom skrive litt og legge ut bilde på tirsdag, men har ikke rukket det, døgnet har ikke nok timer for meg!

Tirsdagen dro jeg på en liten bytur med ei venninne og shoppet som det stod om liv!! Julevarer på Kid (litt gratisreklame for
anki) kjøpt den nyeste Tildas julehus boken, kakebokser og vintage engelen (hermet litt etter shabbyhome.) Litt forskjellige stoffer på symaskinbutikken måtte jeg jo ha (inspirert av Anita blant annet), og en hel haug av annet "nyttig".

I dag har jeg vært på kurs gjennom jobben, kan ikke melde meg helt ut selv om jeg har permisjon, og ville gjerne ha det med meg fordi det er så viktig: Smerteskolen, om smertelindring.
Og med litt sying, besøk og hussyssler så var denne dagen over også, men jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen...tror jeg;0)

Bitt av Tilda basillen og jammen smittet jeg ikke Merethe i dag, sy-kveld i morgen?

4 kommentarer:

Zizzi Molde sa...

Hei du! Har du vært hos meg nå, uten å si hei???? Hmmmmm.... Er du i hjemmesykepleien siden du er med på de kursene? En venninne av meg her i "bøgda" er det, sentrum øst, og hun har vært med og. Engasjert, jeg skjønner du. Men vi kan kaanskje ta det på privaten, når jeg tenker meg om. Dessuten ser jeg ikke noe bilde på innlegget ditt? Klem fra meg!

My little footprints sa...

Hei!
Travle dager og at døgnet ikke har mange nok timer? Det høres merkelig kjent ut! hehe..
Og er du så heldig at du får gå på kurs selv om du har permisjon? Vi får ikke kurs uansett vi, det er visst mangel på penger i kassa.. Skulle gjerne ha trengt litt fagelig oppdatering innimellom når man jobber i en 100%stiling..
Ønsker deg en god førjulstid!
Klem fra Beth

Anita sa...

Takk for reklamen! Og for at jeg inspirerer deg!! JEg har nå en badedame med hvit og blå badedrakt under produksjon, men det tar litt tid, er snart jul vet jeg!! Og da er det andre ting som har 1.pri!!

Klem Anita

Anne sa...

Travle tider for oss alle sammen virker det som. Mens mannfolka, de sitter vel å ser håndball...

Smerteskole, hørtes spennende ut, det må du fortelle mer om. Er det i regi av et Lærings og mestringsenter ?

Fortsatt fin førjulstid.