søndag 23. desember 2007

Hverdagsengler.

Endelig var det slutten på storprosjektet Merethe og jeg startet på for snart to uker siden(burde begynt leeenge før) Vi jobber sammen på et sykehjem og der trives vi kjempegodt. Vi jobber bare natt, og joda dere kan godt si at vi er en egen rase, vi føler det litt slik selv. Det spørs om ikke mangel på søvn gjør oss en smule tullerusk, men vi Liker det slik vi. Nå er jeg jo i permisjon, men det stopper ikke natteranglingen min, og Merethe hjelper til så godt hun kan. Ofte får vi de utroligste ideer i slike nattetimer og her er det siste:

Hvis dere ser nøye på bildet vil dere se at de har tannkoster, Merethe lagde tannbørster til de, en morsom liten ekstra detalj:0)


Vi kom på at vi skulle lage nattaengler til alle pasientene der vi jobber, ble litt av en jobb men vi rakk det så vidt. Ferdig 06.00 juleaften! Så nå håper vi bare at de blir glade, og at de skjønner at selv om det er vår jobb, så er vi veldig glade i dem alle.

Her er de klare til å pakkes inn, skal bare feste tannbørsten først:0)


Vil ønske dere alle en koselig juleaften, håper dere feirer den i lag med de dere er glade i, og at det blir en høytidsstund til å minnes i mange år framover.
Juleklem til dere alle fra meg.

8 kommentarer:

Anita sa...

Åhh! sååå koselig!! Det var en god gjerning, har hatt med meg Tildaer på jobb og de gamle har syns de har vært skjønne ,så de blir nok glade! Og for en hyggelig tanke!
Igjen en riktig god jul til deg!
Klem Anita

Emmeline sa...

For en FANTASTISK gave, og for en fantastisk innsats...Jeg er stum av beundring. Du er rett og slett en engel, det er dere begge! Jeg er sikker på at Tildaene kommer til å bli veldig godt mottatt, alt dette arbeidet, og ikke minst all denne omsorgen:) KJEMPEKOSELIG. Vær stolt av deg selv:) God jul til deg og dine.

Anne-Berit sa...

Så utrolig snilt gjort av dere.Vedder på at de som fikk dem ble rørt til tårer.Ingen må si at det er en kald verden vi lever i når det finnes sånne som dere.Ha en fortsatt god julehøytid.Klem fra meg:o)

Zizzi Molde sa...

Hei, og god juledagsmorgen til deg! Håper dere hadde en fin julefeiring i går, det hadde vi. Jeg var på sykehjemmet på i går, men så ingen av engelene dine.... Hmmm! Min farmor er der. Det skal legges til at jeg så ikke etter de heller, da.

Juleklem fra meg!

Albertines verden sa...

Hei og vel overstått julaften. Ville bare ønske deg en riktig god jul! Klem fra meg

Linda sa...

Hei! Litt av en produksjon,
sikkelig søte var di.Fortsatt
Gledelig Jul og Godt Nyttår.
Hilsen Linda. :)

Emmeline sa...

Måtte bare innom for å se om du hadde skrevet noe om responsen på Tilda gjengen. Regner med at alle ble kjempe overrasket og fornøyd? Ha fortsatt fine romjulsdager!

Miss.T sa...

Wow for en flott ting å gjøre for pasientene sine !! Det kaller jeg omsorg. Ha en god romjul : )