tirsdag 4. desember 2007

Dagen i dag...

Overveldende mange hyggelige kommentarer fra dere, slik varmer en langt inn i hjertet:0)
Og da blir en jo oppmuntret til å prøve mer så nå ligger det to fjortis-Tildaer på kjøkkenbordet, ivrige etter å bli satt sammen...kanskje de dukker opp her i bloggen i løpet av tirsdagen:-)


Ellers gikk dagen unna så fort, hadde brannsikkerhets tilsyn i dag, en kar som sjekket ildsteder, røykvarslere og slokkematriell. Var en smule bekymret for pipen jeg, mangel på takstige gjør at vår pipe har ikke blitt feiet de 5 årene vi har bodd her, men alt var i skjønneste orden.
Så godt at endelig er noe bra nok, og spesielt viktig når det går på sikkerheten vår. ...og sist kontroll som gikk på det elektriske anlegget loppet jo oss for 10000!

Vi har vært hos svogeren og svigerinnen min, jeg var selskapsdame mens mannen min monterte varmepumpe hos de, så nå blir det godt og varmt til jul.

Og lillemann har fått sin første tann, et lite riskorn nede i munnen som titter fram når han smiler og det gjør han jo hele tiden:-DStor klem og ønske om en fin tirsdag til dere alle!
5 kommentarer:

elin1976 sa...

Ønsker deg en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Anita sa...

Tilda feber er visst også noe som går!!! Spennende og få se!!

Klem Anita

Aina sa...

elin1976: Takketakk og i lige måde;0)

anita: Smittsomt ja, spennende for meg også...driver å prøver meg fram;-)

Zizzi Molde sa...

Å du store! Så greit å få avviklet en slik kontroll uten de store utleggene,da. Vi hadde kontroll her vi og, men faktisk er det elektriske samt pipe og ildsteder nytt, og alt var i skjønneste orden. Skjønner du koser deg hjemme om dagen, selv har jeg det så travelt på jobb, at jeg er glad jeg er ferdig med de største forberedelsene til jul. Ha en fin dag, skal haste på jobb og selge røde varer til 30 % jeg nå. Kommer du innom igjen snart, så har jeg kaffe og pepperkaker!

Emmeline sa...

Skal bli kjekt å se Fjortis Tildaene. Mange som er så flinke til å sy disse gøye figurene og de er supersøte...Skjønner godt at du hiver deg utpå og lager noen flere!
Grattis med vellykket branntilsyn. Sånne tilsyn er sjelden vellykket hos oss, men sist førte det til at ovnen vår måtte skiftes. Ok det var dyrt men samtidig kjekt å få gjort gitt!
Skulle gjerne hatt en varmepumpe også det må innrømmes i mitt kalde hus! Grattis med den første tannen! Dere får kjøpe den første tannbørsten, de pleier å bli litt overrasket av det;)