lørdag 1. desember 2007

Tidlig jul i år?

Dere begynner vel å bli passe lei av den stuen min, har ulike prosjekter på gang ihele huset, men det er her det foregår mest for tiden.

Julenissen kom tidlig i år, og se hva han hadde med!


Så nå pussler jeg med litt adventspynt, venter på ny adventstake fra perfekt home så dette får duge imens.Det er jammen kjekt med en mann som leser konas blogg, han hadde ringt Skeidar samme dagen jeg skrev innlegget han:0)


Denne lampen og div. annen pynt har flyttet plass mange ganger de siste ukene, nå får de stå på det nye konsollbordet...enn så lenge!

Takk vennen:0)

Jeg tok fram symaskinen i kveld, har så mange ideeer jeg vil sette ut i live, men det er ikke alltid så lett. I hodet mitt ser jeg for meg mye, tror det skal være pease of cake eller hvordan det skrives...og så blir det bare tull. Jeg sydde ivrig i vei, oppdaget ganske kjapt at det var ikke så lett...faktisk så fikk jeg ikke til det slag. Bante og svor men intet resultat, foruten masse rot (på tide med hobbyrom-prosjekt hehe)
Et par liter kaffe innabords og en smule oppgitt må jeg bare bare bite i det sure eple og innse at mine sømkunnskaper egner seg best til rette kanter alà gardiner, og en og annen buksebeinkant. Tror jeg finner fram malesaker eller broderiene mine i morgen*sukk*

Ble lite dukkeklær...

5 kommentarer:

elin1976 sa...

Klart du kan sy....til og med JEG lærte å sy.....Da er det håp for alle.
Hadde som nyttårsforsette at jeg skulle lære meg å sy på maskinen som bare stor her å samlet støv. De tre føste månedene måtte svigermor komme for å hjelpe tre den for meg. he he.
Prøv på nytt. Klart du kan sy! Masse klemmer fra Elin:O)

Zizzi Molde sa...

God morgen! Så flott det ble hos deg, da! Jeg kan desverre ikke muntre deg opp slik som Elin, for alle kan IKKE sy! Selv fikk jeg maskin av min kjære på bursdagen min i fjor, og det irriterer meg at den ikke er penere å se på, så kunne jeg iallefall hatt den til pynt! Ha en fin lørdag!

Klem fra meg!!

Vangen sa...

For en snill mann du har da! Kjempe fine bord,blitt helt nytt huset ditt i det siste:)Kommer ikke til å kjenn meg igjen når jeg kommer på besøk til neste jubelår..
Tror deg ikke helt når du sier at du ikke fikk til å sy. Tror du er for kritisk til deg selv;)
Du er jo kjempe flink med alt håndarbeid!
Hadde så mange ideer jeg også,matte til legoklosser,dørskilt,kalender osv osv. men etter det mislykkede forsøket med strømpene tror jeg det får bli med ideèn! Ser det er mange som selger ting i bloggene sine,tror det er et bedre alternativ!;)
Ha ei fin adventshelg!:)

Anita sa...

Om du ikke kan sy, så kan du sikkert noe annet!!!! Snill mann du har!
Fortsatt go helg!
Klem Anita

Aina sa...

elin1976: du er nok vel optimistisk, men jeg skal prøve mer..senere;0) Mistet litt piffen etter gårdagens forsøk! Men tre nålen får jeg jo til.
Mange klemmer tilbake:0)

Anki: Det er sant, de er ikke videre pen å se på nymotens maskiner, den får ikke stå sammen med den gamle symaskinen min nei. Men jeg skal prøve mer da..litt sta skjønner du;-P

Villa utsikten: jepp, kjempesnill:0D Du får komme å se, er da litt forandringer her nå...mer skal det bli hihi..
Jo, helt ærlig jeg fikk ikke til noe, får prøve igjen senere. Men uansett tror jeg det blir handling fra nett, blogger og div. andre plasser framfor noen masseproduksjon...! Fin adventshelg til deg også.

Anita: jodda, kan da brodere og male litt, sånn amatør.."det skal vises at det er hjemmlaget-vis"
Men har så mye i hodet av sy prosjekter jeg også skulle fått til, det blir nok flere forsøk på sikt.
Klem!