torsdag 13. desember 2007

torsdagsdamer...

Martin syr! Tidlig krøkes... Vet ikke helt hva gubben synes om dette da hehe...

I dag skal jeg på juleshopping med en gjeng damer fra jobb, tenker det blir en del "fornuftige" kjøp og småfnising før vi ender opp på en resturang, må jo ha en matbit etter slik et hardt arbeid. Det er vel sikkert noen som skal videre ut, og noen vil kanskje handle enda mer for det er kveldsåpent. Jeg skal vertfall hjem, det setter nok mannen i huset pris på for han skal være barnevakt for 1.gang rundt nattatid for minstemann, og jeg satt opp til 05.00 for å få ferdig kortene...litt trøtt kanskje!... NB. ikke kjøp klippe-selv ark neste år, gå for klistremerker. Eller kjøp i det minste en mindre saks og start klippingen i mai.!!!!

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Du verden så produktiv du er ,syns den gåsa di var super,at du får det til.Lillegutt syns nok det er spennende å få være med når mamma syr.Ha det fint i resten av adventen:)

Handplockat sa...

så snygg man kan vara vid symaskinen
Mys
tittar in för att önska glad Lucia

ha det bäst en lussebulla gör vardagen till fest

Anita sa...

En til som må tidlig krøkes ja!!! Gjør da ingenting at han er gutt!!! Ser ut som du har hatt en skikelig jobb med de klippearka da!! Men korta ble sikkert kjempefine!!

GOd helg!

Anita sa...

Forresten ser at dere fikk til badedamer!! Den ble jo kjempefin!! Og gåsa!!

Linda sa...

Hei!Håper du hadde en fin kjøperunde og resturantur.Høres kos ut,men er nok litt slitsomt også.Det er kos å lage kort men det tar tid.Panduro har en liten saks til slikt, den er å anbefale.
Ha en fin adventshelg.Linda :)

Nina i Paradiset sa...

Hehe...
Jeg hadde tvillingne OPPÅ symaskina da jeg sydde puter til jul for noen år siden! De var da 1 1/2 og høyt og lavt konstant. Når de fikk stå å henge over maskinene og se på meg, holdt de seg iallefall i ro en stund!

Klippe julekort....
Uaktuelt! Rakk ikke engang å ta julekort-bilde i år vi!
Får gjøre det i jula, og sende: Godt nyttårs-kort! ;)