torsdag 6. desember 2007

Sy-prosjektene mine!

Endelig fikk mammas førstefødte ordentlig hår, hun/han, jeg er ikke sikker på kjønn enda?!
Ble nok veldig glad for hårpryden, bedre dette enn fyllvatt:0)Har store planer om å lage litt rosa jul på loftstuen,og da tror jeg dette vil passe ypperlig.

Denne frøkenen er kilde til stor irritasjon hos fjortis nattaenglene, tror nok den fine kjolen og de lange slanke bena missunnes grenseløst, det til tross for at hun trenger en smule amputasjon ...Bena ble FOR lange. Slik går det når en amatør sitter ved symaskinen.
Hun har ikke klagd på de ennå, men håret gir henne stor missnøye, amatørsyersken egner seg heller ikke som frisør, men det blir vel. ...bare spør Førstefødte;-PHandlet stoff...jaja, tekstiler på bytur, her er noe som kanskje kan bli noe fint.
For eks klær til den stakkars nakne natta-snømannen!
"IIIIIK!!! Some privacy please!!"

Her er fjortisjentene, Frida og Benedicte med C! Hvem de står og hviskrer om nå aner jeg ikke, det kan være den stakkars snømmannen eller mitt trøtte fjes. De er som tenåringer flest ikke bare enkel å ha med å gjøre, og var lite villige til å stille opp på bilde. Og som fjortiser flest er de opptatt av klær, dette er vel egentlig ikke siste skrik innen nattøy, men de ville ha det samme-må ikke finne på å skille seg ut;-P
Og dere ser vel at englene mine mangler vinger, det er fordi de klarer ikke bestemme seg for hvilket stoff jeg skal bruke....
Kunne jo ikke la være, de gyngereinsdyrene var jo knallsøte, hadde ikke "rett" farge og mangler litt maling, men synes den ble fin jeg:0)

Rudolfina kanskje??

6 kommentarer:

elin1976 sa...

Synes absolutt at du er skikkelig flink. Nå utover kommer jeg også til å sy litt mer itl dette huset og ikke til veslehuset. Ha en fin fredag. Klem:O)

Anita sa...

Ang. badedame, hvis du gir meg e-post adr. din så...! Jeg sydde et par sånne reinsdyr for 2 år siden! Et til meg og et til svigermor! Skikkelig kuule!

HA en strålende fredag
Klem Anita

Linda sa...

Flotte ting du har sydd.Har en slik englepakke,har klipt ut delene men ikke lenger...det erså mye annet for tiden.god helg :))

Grip dagen sa...

Ikke bare syr du fine ting, du tar også veldig morsomme bilder av dem!
Gøy å se!
Jeg syr mye Tilda selv også, synes det er et kjempekoselig preg på figurene.
Lykke til videre!
Marit

Anne-Berit sa...

Du verden så mye fint du har laget,synes du er flink jeg.Har et sånt reinsdyr(brunt) som jeg fikk av min kjære svigerdatter til jul et år,er veldig glad i det.Er også en tildamann som holder reinsdyret som følger med mitt.Den nakne snømannen din var jo rørende søt da...Ha ei fin helg;)

Zizzi Molde sa...

Så flink du er.. Føler at ordene mine er oppbrukt ang. hvor flott alt som dere syr rundt omkring på bloggene, men du vet.... så, du jobber sammen med Kathleen, ja, hun er jo kjempekoselig.Randi og da, tenker jeg?? Min farmor er der inne nå, men bare på avlastning... Så da, verden er ikke så stor som man tror :-) Ha en fin lørdag!