lørdag 8. desember 2007

Ekte nisse kjærlighet!

I dag har vi bare vært hjemme og julevasket. Her i huset blir det ikke noe nedvasking, men mer kattevask. Jeg orker ikke niskrubbe 4 etasjer, det blir nok jul lell. Trodde vi skulle rekke litt pepperkakebaking men det får bli i morgen, men fikk tatt noen bilder til julekortene som jeg skal gjøre ferdig i kveld.Begge gullungene nybadet og i nissedrakt, og fotografene klare, men det var ikke bare lett å få disse to til å se i kameraet samtidig. Her er et som ikke blir på kortene men som var så koselig, er nok verdens stolteste storesøster:0)

Posted by Picasa

Håper dere alle får en fin lørdagskveld!

7 kommentarer:

Emmeline sa...

Her har det skjedd mye siden sist. Du har rett og slett sydd de lekreste Tildaer: og så må jeg bare få si at disse skjønne jentene dine er til å spise opp. SUPERSØTE!

Zizzi Molde sa...

Disse JENTENE, emmeline, shame on you! Men barna dine er kjempesøte, kjære aina, og det er jo ikke vasnkelig å se hvem jenta er lik :-) Ha en fin lørdagsnatt!!! dessuten kan du godt gi meg mailen din, nå begynner det å bli "too mch informaiton" på enkelte kommentarer her, tjihi!

Aina sa...

hehe...fort i svingene kanskje ja, men HAN er jo søt som ei jente da;0) Og mailen er på vei Anki...

Anita sa...

Så nydelig!! Ekte søsken kjærlighet!! Herlig!!

Klem Anita

Anne-Berit sa...

Hei,takk for fine ord i bloggen min.For noen skjønne smånisser,dem kan du virlelig være stolt av,og storesøster er stolt,ja deter tydelig.Ha en fin uke:)

elin1976 sa...

Nydleige unger i nisseklær. Ønsker deg en flott søndag:O)

Emmeline sa...

Huff og huff og skamme seg.....
En jente og en gutt... Bra han ikke er så stor at han tar det ille opp.