mandag 17. desember 2007

Helg-oppsummering!


Helgen bare fløy avgårde og jeg rakk vel bare halvparten av det jeg skulle, men det hadde jeg egentlig regnet med. Tror jeg er litt flink til å komme på mye jeg skal gjøre, men er ikke like flink til å beregne tiden det egentlig tar!
Fredagen haddde mannen besøk av 2 kompiser, vi koste oss med julekaker, kaffe og fikk ei julestjerne. Så snilt, og veldig kjekt, for alle sviblene mine er ferdigblomstret, litt for tidlig å sette de i en varm stue;-p
Lørdagen dro vi på handletur til Kristiansund, fikk unna et par pakker til og sett ny leiligheten til foreldrene mine. Ble DET familietreffet for begge søstrene mine kom dit også. Litt skravling, henge opp gardiner, bære inn sofa-sosialt ..Neida, skal ikke legge ut bilde av dere slik at dere blir missbrukt på nettet;-p
Så derfor ingen bilder derfra...

Søndagen ble mere avslappet kos. Pepperkakehuset er i boks, lettvint med slik ferdighus, og vesla var fornøyd over å kunne pynte det skakke huset. Hun sa faktisk at dette er vel mer ei RØNNE! Men syntes den ble fin da hun hadde dekorert den, så jeg må nok øve på å sette sammen hus for hun blir vel bare mer kresen (eller kritisk) etter hvert som hun blir eldre;0PNissekoppene som jeg samler på er kommet i skapet jeg malte hvitt, mangler er del før det er komplett, men ser da koselig ut der det står. Nederste hylle er foreløbig okkupert av diverse håndarbeidsbøker og hobbysaker, for det står ikke på når det gjelder prosjekt som er i gang her i stuen vår.

Jeg lager mange julegaver selv, maler litt bilder(veldig inspirert av en annen blogger...plagiat!!! Men det er bare 6 jeg lager, skal ikke starte noen storproduksjon altså). Rekker ikke bestille, og er jo slik at en blir inspirert av andres ideer).
Julekort og takkekortene er ferdige, de fleste sendt, men en del skal vi levere selv...hersens posten som er blitt så dyr. Koster jo flesk å sende over 70 kort for de er jo selvfølgelig for tunge til kun et 6 kroners merke.

Blogging ble det så som så med i helgen men jeg titter innom dere altså. Nå skal jeg gjøre litt mer på det stor prosjektet som ei venninne og jeg driver med før jeg køyer.

Posted by Picasa

8 kommentarer:

Fru Grön sa...

Kikade in en sväng och fick syn på din härlig bild på "tomtarna". Fina bilder du tar!

Anita sa...

Virker som du har alt under kontroll;o) Og husk det blir jul enten vi er klare eller ei!!!

Klem ANita

My little footprints sa...

Ja helgen fløy vel av gårde, og nå er det kammen straks helg igjen! Tenk det du, har du fått gjor unna en del denne uken kanskje?
Må bare få kommentere det herlige bilde av nissebarna dine! Kjempefint joo! ;)
Juleklem fra Beth

Vangen sa...

Vet ikke om du fikk sms med julegavene som var borte.Tør ikke satse på posten,så får bror til å ordne med noe til lillemann.
Dere skal feire jul på Vatten ja? Satser på at dine foreldre kommer innom din søster og henter gavene:)
Trasig å ikke kunne ordne sånt selv altså,kan jo ikke mas sånn på andre heller i disse travle juletider..
Bare tull med julegavene fra meg i år. Mamma har klaget over tlf i et år så jeg kjøpte det til henne.Men uka før jul ringer hun og sier at hun har kjøpt seg ny!
Mannen mistet slipsnåla si og jeg kjøpte en halvbra/dårlig en fra vesla,men så ringer en venninne og sier den er dukket opp...Og så får han skjerf som matcher frakken fra vesla,og kommer hjem med to stk i går!"#¤#¤&/
Ja,ja jul blir det lell:)

Hilsen fra landet sa...

Vil gjerne få ønske deg en kjempefin julehøytid!

Anita sa...

Kjære Aina!
Riktig God Jul til deg og dine!!
Klem fra Anita!

Nina i Paradiset sa...

God jul til deg fra meg som feirer julen i Fræna og Molde! ;)

Marita sa...

Jeg er alltid ute etter inspirasjon så jeg lurte på om det var mulig å se noen av dine bilder du har malt...? Ligger de her ute?, og kanskje du kan tipse meg om bloggeren som inpirerte, så får jeg og tatt en titt :)
Ellers inspirerer sidene dine, jeg fikk faktisk lyst hjem å vaske ;) Sitter på jobb sjø, litt rolig akkurat denne timen...
Er det forresten et polaroidkamera du har?

Klemmer deg!