onsdag 2. januar 2008

Nyttårsforsett?

Jeg trodde jeg hadde en interiør blogg, men den heller mer mot hobbyer for tiden.
Nå skal jeg jo skrive og legge ut bilder av både veslas soverom og ny badet, men vi må jo bli ferdige først!

Så nå mens alle nyttårsforsettene planlegges og settes til verks, så skal jeg vise dere et av mine. Noen har jo personlige trenere, jeg har personlig hobby-instruktør. Skulle nok hatt en til å dra meg over dørstokkmila også, men starter forsiktig med fingergymnastikk jeg.
Merethe kommer her og viser/lærer meg mye rart, og nå har hun satt seg i hodet at jeg skal lære å strikke!! Så her er garnet, skal bli teppe og tøffler, jeg har ikke klart å legge opp maskene riktig (tror jeg...) så jeg må vente til instruktøren min er ledig i morgen hehe...
Og med litt flaks så drar hun meg med ut på lufteturer etter hvert, i fjor tråkket vi flere mil i uken hun og jeg.Vi var på en liten handletur i dag, hun kjøpte seg ny symaskin, så det dukker nok opp Tildafigurer her etter hvert. Jeg fant mest leker til minsten, og disse søte smokkene måtte han jo bare ha!


Da vi kom hjem fra sykehuset noen måneder tilbake i tid, fant jeg ut etter å sittet med minstemann hengende i puppen fra 02.00 til 05.00, at dette passet ikke meg helt, og her skulle det kjøpes inn smokk.
Mannen min var ikke helt enig, hadde ikke vesla klart seg godt uten liksom? Men natten etter våknet han til en forandring hver gang lillemann gaulet etter pupp, og rundt 03.00 kapitulerte han og sa: vi kjøper smokk i morgen.
Og slik ble det.

Seieren er vår!

Pappa fikk seg også en trøstesmokk


13 kommentarer:

Zizzi Molde sa...

Oh my gosj!!!! Jeg skulle og strikke meg teppe av det STORE lilla nøstet, men ombestemte meg og begynte på skjerf på 200 masker. Men det gikk litt galt, og nå er det nede på 70 masker, men blir nok kjmepefint, mykt og deilig :-) Så dere på tur i går, skjønner du, og smilte for meg selv da jeg så at dere målrettet var på tur til Kid! Skjønner dere hadde en koselig bytur, gleder meg til å se fortsettelsen av strikkingen din :-)

klem!

MiaMaria sa...

Men vilken sötis och självklart ska han ha så söta nappar...

Lycka till med stickningen det kommer att gå galant....

God fortsättning....

H det så gott!
Miamaria

Lena sa...

Strikke ja, jeg kan jo litt, men det var den tålmodigheten da! Jeg smiler når jeg leser smokkehistorien din, er det ikke typisk!? Mine små har brukt smokk også, alle tre, og godt er det.. de trenger en liten trøst..som deg , så orket heller ikke jeg konstant amming. Smokken hjelper:) Ha en fin dag!

Stjernebarna sa...

smokk er fint ja...hadde bare litjmann tatt den her så hadde vi hatt det mye enklere til tider:-)hehe

klems fra mæ i vågamyran som akkurat ha laga blogg:-)hehe

Emmeline sa...

Du er en friskus... ikke verst det strikkeprosjektet ditt, håper vi får se resultatet også!
Koselig fortelling om smokken også. Her i huset ble alle fire smokkomane og det var et ork å avvennne dem med smokk.. Siden de var så tett i alder var det liksom alltid en smokk å stjele et sted;)
Men jammen er det utrolig deilig å kunne putte propp i hylet noen ganger... og lillemann er jo bare knallskjønn der han sitter også:)

Lykke sa...

Så koselig blogg du har, har ikke vært her før men skal prøve å komme tilbake.
Bloggen min fyller ett år i dag, og alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen om en overraskelse tilsendt i posten. Det hadde vært hyggelig om du kom innom:)

organic-lizzi sa...

En egen hobbylærer!!Søren meg ikke dårlig..Godgutten er jammen skjønn både med og uten smokk..
Håper faren din har fått en liten melding på å ta helsa på alvor da..
Der stod liksom ikke broren min først i køen!
Kos fredag til deg..
klem Randi

Nina i Paradiset sa...

Utrolig morsomme disse smokkene nå for tiden! Har aldri klart å få til smokke-baby, men de to siste sutter på fingrene sine enda! (vel og merke BARE når de har kose-hunden sin da) -enklere å kaste en smokk, eller kutte av fingeren! ;)

Liker innmari godt spisestuestolene dine! Lurer på om det går an å kjøpe lignende ferig hvitmalt?? Ellers må jeg tråle Finn jeg også (for det var der du fant de??)

Huset i Hagen sa...

he,he morsomme og fine de der smokkene. :o) Godt nytt år med mange kreative stunder. ;0)

My little footprints sa...

Hei!
Ja det er jo kjekt å starte med noe nytt, man kan jo trylle fram mye flott av strikking! Tenkte kanskje jeg skulle prøve å lære meg snart litt forskjellige masker og sånn. Nå kan jeg liksom bare strikke rette masker, og det hadde vært fint å kunne litt mer enn det! Du er heldig som har en som kan lære deg da! Det er bedre med en som kan sitte der og vise deg enn å forsøke selv å tolke oppskrifter ut fra en bok første gangen.
Så fine smokker du har kjøpt! Skjønner godt at mange tyr til den. Søsteren min er helt oppgitt. Hun har en liten tulle som har et enormt stort suttebehov, men tar hun sutten? Neida, ikke denne lille frøkna. Men de får vel bare ta tida til hjelp, noen trenger jo litt mer tid til å venne seg til den.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
klem fra Beth

Marte sa...

Hei:) Så hyggelig at du var innom meg. Men var du innom bloggen min?, kommentaren du hadde lagt igjen var på bloggen som står stille (for nå;)
det skjer vel noe der snart..

Så heldig du er som har to små:) Jeg ønsker meg en liten en snart;)

Flott blogg, jeg kommer også tilbake:)

Klem marte

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for koselig hilsen.Så nydelig den lille gutten din er,og flotte smokker.Strikkingen kommer du til å lære i en fei det er jeg sikker på,lykke til.Klem fra meg:-)

MiaMaria sa...

Ha en skön måndag!
Miamaria