søndag 27. januar 2008

Gavedryss...


Jeg synes det er så morro med slike små konkurranser som for tiden florerer her i Blogglandia, mange joiner med, så slik kan en oppdage nye blogger. Samt spenningen med å muligens vinne en liten ting er jo kjempegøy.

Jeg skulle ha en liten konkuranse ved 100 besøkende, men vips var det mange flere som hadde vært innom, skulle prøve på nytt ved 1000, men jammen gikk det også meg hus forbi, så nå satser jeg på innleggg nr.100.
Lettere å "passe på" for en lett forvirret sjel i ammetåka;0)

Så langt har vinnerlykken ikke rammet meg, men dere vet uhell i spill, hell i kjærlighet;0D

Det vil si helt til
Molly/Mollys heaven hadde sin konkurranse (har fortsatt mannen altså hehe) Hun hadde jo noen overveldende premier, men som det ikke var nok så hadde hun "trøstepremie" til de som ikke vant også-er ikke den damen snill så vet ikke jeg.

Tenkte jo at kanskje vanket det en penn, et såpestykke eller noe, så overraskelsen var stor, og gleden også, da jeg pakket opp gaven;
En lekker krukke til å ha sukker i.

Perfekt for meg og kjøkkenet mitt.


Så TUSEN TAKK for presangen, for meg er dette en 1.premie!
9 kommentarer:

elin1976 sa...

Denne var super....jeg samler på slikt cremfarget ting og nå fikke jeg en følelse av at du hadde også noen slike ting. Jeg har også det fatet pås stett. Nydelig. Jeg har også et slik som står på bordet på det nederste bildet.
Hvordan går det med fontenen din....fy fader så irriterende. he he Det er da man kan bli så sint på seg selv i slike samenhenger. Jeg er vimsete av narur så dette kunne godt ha vært meg. Ha en fin søndag. Det skal jeg. Masse klemmer fra Elin:O)

Marte sa...

Så heldig du var! Den passet jo perfekt inn hos deg:)Jeg har en følelse av at hun har tatt seg tiden til å gå inn hos oss og finne noe som passer:) Kjempesnilt!!

Bra at brusstuntet gikk bra;)

Nå har jeg fått til linkingen, det var jo ikke så vanskelig;) hi hi synes du var flink til å forklare jeg! Fikk det til med en gang når jeg gjorde som du sa! Takk!!
Og takk igjen for kopiene, veldig snillt av deg! Det er som jeg sier og som du også er inne på i innlegget - bloggverden er så snill og god;)

Kos deg i dag!!!

Zizzi Molde sa...

God søndag til deg ! Hvordan står det til, i bruskaoset? Håper du har fått vasket op noenlunde, og at strikkinga berget seg? nydelig krukke du har fått, har registrert at det er flere av dere som har fått gaver av molly.
Her begynner influensa å slippe taket, og for det har jeg ett ord; Deilig!!!!!!!

klem fra meg!

Linda sa...

Hei! Den var flott,passa jo perfekt på ditt kjøkken.
Ha en fin uke.Hilsen Linda :))

Tea Kristin sa...

Så nydelig krukke!!! :) Håper ikke skadeomfanger av brusfontenen var for stort!!! Og at du fikk vasket strikketøyet ditt! Sånt er så vanvittig irriterende!!!!

Klem :)

Anita sa...

Nydelig!! Utrolig snillt av Molly altså!! Hadde tenkt å ha konkuranse ved 10000 besøk jeg, men det er jo i morgenså vi får se!
Ha en flott kveld!
Klem fra ANita

Nina i Paradiset sa...

Såpass, ja!
Flott gave det da, også passet den jo så bra til resten av det du har!

Forresten hvor har du fått i fløtemugge & sukkerkopp i den serien hen, og hvem er levverandøren....?
Kjempefine!!! (vil ha, vil ha!!)

Lena sa...

Så nydelig krukke du har fått!
Ja er ikke den damen snill så vet ikke jeg:)
Utrolig hyggelig:)
Håper alt ordner seg etter brusfesten din, det er jo så ergerlig med sånt!!
Ha en fin dag, Aina!
Klem fra Lena

Lene sa...

Den var rett og slett nydelig - jeg har fartet litt rundt og sett på trøstepremiene - og det er de fineste trøstepremiene jeg har sett :))

Og jeg ler meg skakk - jaaaa, dere skal få kneiptøfler hele gjenge, skulle bare mangle ;))

Vet, du - jeg leverer sjelden lotto, men ok - gjorde det på lørdag, da. Har ikke sjekka, men ingen fra Hamar som har ringt. Og jeg må jo si at jeg er sååå utrolig glad for de to flotte premiene jeg allerede har fått, så jeg trenger ingen større gevisnt. Og kneiptøflene var så billige, så de skulle vel al seg ordne uansett ;)

Ha en superfin dag :))