lørdag 26. januar 2008

Lysfontene og brus...Koselig fredagskveld, litt tv, snop og brus...vet dere hva som skjer med en 1.5 liters flaske med Pepsi Max når den ramler ned fra stuebordet, selvfølgelig nyåpnet og full??
Et ord...FONTENE!!

Ok, 1.5 ord...helv....!!Så nå har jeg sittet her i bare trusen og skrubbet sofaen jeg satt i, teppet under bordet, undersiden av bordplaten og selvfølgelig sofaen på andre siden av bordet...og strikketøyet som så perfekt lå rett plassert for den gigantiske strålen...hvordan vasker en det tro?

Satt i dunkel belysning og skal IKKE slå på mer lys nå, får se skadeomfanget i mårra!
Nå skal jeg "kose" meg med den gjenværende desiliter`n og se CSI, før jeg legger meg.
Natta alle sammen, husk korken på flasken;-P

5 kommentarer:

My little footprints sa...

Ojda, så kjedelig da! Vet du, det skjer meg alltid når jeg har nyvaksede gulv eller om jeg skal skynde seg. Så jeg har prøvd å lære meg selv; ikke skynd deg ;)
Får håpe du får redda strikketøyet ditt iallefall da!
Ønsker deg en god helg med mye kos! Jeg skal kose meg masse vet jeg ;)
Klemmer fra Beth

Marte sa...

Uff da kjære deg... det der har jeg gjort noen ganger også;) Får håpe du får bort de verste skadene...

Jeg har fått pakke!!! Fikk den i går! Tusen takk!! Det var mange flere ark enn jeg hadde trodd. Du er snill! Skal jeg overføre noen kr til deg for det, for portoen hvertfall?

Så koselig med blondebånd rundt og det lille emblemet var så søtt!!

Ha en fin kveld!!
Klem fra marte

Anne sa...

Sånne tragiske hendelser kan man virkelig være foruten ja!!!!

blir bare så fly f...

Håper dagslyser ikke avslører at store skalder har skjedd.

Emmeline sa...

Håhåhå må jo bare le litt av dette innlegget.... Vi la nytt gulv på kjøkkenet for noen år siden, og mannen min leste høyt fra "bruksanvisningen" for gulvet. Nå måtte vi gå på tå hev på en måte...Men du vet; Etter det så var det ikke måte på hvor mye vi plutselig mistet i gulvet. Brusflaskene fløy mer eller mindre i gulvet etter tur, sammen med porselen, skinkesteik med poteter og saus osv. Hver gang kastet vi oss over gulvet med den største desperasjon.... her skulle gulvet reddes!! Nå har gulventusiasmen gått litt ut av oss alle...hehehe! Men jeg skjønner godt følelsen når du ligger der og skrubber i bare trusen, stønn,. Ha en fortsatt god helg; )

Anne-Berit sa...

Uffda,noe så ekkelt,har gjort det samme selv engang og håper jeg aldri gjør det igjen.Syns det var klissete i sofan i lang tid,uansett hvor mye jeg vasket.Synd med strikketøyet,håper det ikke tok noen stor skade.Ønsker deg en fin søndag:)