tirsdag 8. januar 2008

Årets start og vårtegn...

Nå ble ikke starten på året slik vi hadde tenkt oss, faren min fikk et hjerteinfarkt forrige uke. Heldigvis var det et lite et, og i går reiste han og mamma til Trondheim for videre utredning, får vel vite i dag om hva som skjer videre.
Så mens jeg går her med fingre og tær i kryss for at det skal gå greit med pappa, har jeg begynt å rydde bort julen. Jeg hadde planlagt å ha julepynt, tre og julebelysning til foreldrene mine kom på besøk, vi feiret juleaften hjemme hos de, og de skulle komme hit enten i romjulen eller etter nyttårsaften, men det får heller være. Nå bruker jeg tiden på rydding, blogging og alt annet som kan få tankene mine til å roe seg, vil ikke ta noen sorger på forskudd.

Gladmelding: Det viste seg å være en liten åre som hadde gått tett, og den hadde leget seg selv, så pappa og vi slapp med skrekken:-D


Julens blomster har varmepumpen tatt knekken på, men Azaliene har likt tørketiden og er like fine.


Men hva er det som vokser i den ene av de røde tro??

Løvetann!!
Ikke liker jeg de i hagen , og heller ikke i blomsterkrukkene inne.
Hva gjør de i blomsten min her i januar da?
Må forresten vise dere julegaven fra søsteren min, denne krakken har hun tegnet og malt selv. En nabo av henne har skjært den ut, er jo bare kjempefin.
Nesten for ille at jeg må pakke den bort helt til neste jul...Et fint lys jeg fikk av en venninne, det skal ikke pakkes bort sammen med julestæsjet;0)Og til slutt kan jeg jo oppdatere dere litt om strikkeprosjektet mitt.
Har jo kommet godt i gang, men jeg fatter ikke at Merethe ikke gir meg opp! Den som klarte hele tre ganger å glemme å snu på rundpinnen var jeg.
Hun sa at snart lar jeg deg strikke sovepose!!
Men med en liten klemme på, så har jeg faktisk klart å strikke rett.
Det vil si helt til vi telte maskene...jeg begynte på 150 og nå var det kommet opp i 202!!
Hallo? Jeg kan jo ikke øke engang!
Så nå lurer jeg på om jeg skal begynne på nytt, om jeg skal gi opp, eller lage et veeeldig bredt teppe. Hva tror dere?13 kommentarer:

Anita sa...

Hihihihihihi! Fra 150 til 202 er jo ganske utrolig da!! Blir jo et veldig ujenvt teppe med såå stor maske økning, men du ser det kanskje ikke!!?? Er jo kjempekjedelig å måtte ta opp sååå mye da, men det er nok kanskje det lureste??!!!
Kuult med løvetann i Azalean da!!!
Ha en flott uke videre! Og god bedring til pappan din!

Marte sa...

Hei igjen:) Tenkte jeg skulle titte innom deg og gi beskjed om at jeg linker til deg på bloggen min:)

God bedring til pappaen din! Det går bra, ikke ta sorgene på forskudd som du sier:)

Du har en kjempefin blogg!! Også skriver du morsomt! Måtte le av strikkingen din;) Men jeg skal ikke si noe, jeg kan ikke strikke;)

Klem fra Marte

Emmeline sa...

Nå ler jeg godt for meg selv her;) Det høres ut som mine to sønner når de må strikke på skolen, det blir noen gedigne strikketøy til slutt, men ikke gi opp, øvelse gir mester.
Jeg ble faktisk litt imponert over at du har klart å drive frem en løvetann i Azaleaen din:) hehehe
Det er i grunnen veldig spesielt så den må du jo ha til pynt:)
Leit å høre om din far, men leveregelen til kongen kan hjelpe å tenke på: Han tenker at han er frisk helt intill det motsatte er bevist, tankens kraft har stor makt, så ta IKKE sorgene på forskudd. Da min far ble syk så ble han utrolig redd og lei seg, da hjalp det å lese: Kongen anbefaler en bok som handler om akkurat dette med å tenke positivt. Det hjalp--og han ble frisk av sin alvorlige sykdom også! Lykke til for dere alle sammen!

Nina i Paradiset sa...

Løvetann i azaleaen er max uflaks da, trodde det bare var sånt som kunne hende meg, jeg! ;)

Håper det går bra med faren din oppe i Trønderbyen da!

Og angående strikking, så må jeg bare fortelle deg at jeg holder meg til hekling av EN grunn! Der er det bare EN maske å holde styr på!!! ;)

Lena sa...

Jeg smiler og ler, det høres ut som meg selv...kan strikke de utroligste kreasjoner, har aldri kontroll på noenting...
God bedring til pappaen din, det går nok bra:)
Også lurte jeg på om jeg kan linke deg??
Klem fra Lena

Zizzi Molde sa...

Heia!! Så leit å høre om faren din. Alltid trist når sånn skjer. men du, den krakken var knallfin, hils søsteren din fra meg og si at den var flott. Og ang. skjerfet: La det bli ett teppe, jeg har sett ett ferdig, og det var skikkelig deilig!!

Klem fra meg!

Anne sa...

Huff, da...
noen ganger jkan man virkelig få seg en liten tankevekker, og en oppdager hvor sårt og skjørt livet er. heldigvis gikk det nå bra denne gangen, go din far blir sikkert fulgt opp og satt på forebyggende medisiner. Hurra for at alt egentlig gikk fint.

organic-lizzi sa...

:-)at faren slapp med skrekken..
Jeg elsker løvetann jeg.De er sååå vakre..
Når det gjelder strikketøyet...hmmm..
Kanskje du skulle strikke et skjerf først?Jeg er ingen mesterstrikker,og jukser hvis jeg har gjordt feil.Går ikke det rekker jeg opp.Gjør ingen ting med litt feil,det gjør det personlig.
Kos at du linker..Jeg gjør det samme..
Kos dag & klem

Linda sa...

Hei!Takk for hilsen.Flotte blomster
hos deg.Nydelig krakk.Strikketøyet kan jo bli et spennende prosjekt.
Flott at det er bra med din far.
Ha en fin dag.Hilsen Linda :)

Marte sa...

Så godt å høre!! Nå ble jeg glad! Så bra at det leget seg selv!

Angående å male alt hvitt så er vi to ja:) og flere med.. Og har man først begynt så klarer man ikke stoppe... Men det er jo så nydelig!!

Forresten synes jeg også det er ganske utrolig at du har klart å få løvetann i azalean...!! hi hi, jeg må le;)

Klem fra meg

My little footprints sa...

Hei!
Det var trist å høre om faren din, det var fint at det gikk så bra til slutt! Det var jo ikke akkurat noe hyggelig start på året kan jeg skjønne.

Nå har det seg sånn at når jeg leste lenger ned i bloggen din fikk du meg til å le mer enn en gang. I alle dage; Løvetann?? Hvor i alle dager har den kommet fra da?
Og srikkingen din? hihi.. En sovepose sier du? Så ille kan det vel ikke være *ler*
Men det tar vel litt tid før man kommer inn i det. Jeg er en skikkelig perfeksjonist når det gjelder å lage ting, så jeg hadde nok rekt opp hele greia og begynt på nytt. Men jeg synes du har vært flink jeg ;) Du prøver jo etter beste evne! Lykke til videre med sovep.. Nei.. Med teppet mener jeg *ler*
Klem fra Beth

Miss.T sa...

Heisann.
Så bra det gikk godt med faren din !! Det var en flott krakk du hadde fått deg. snill søster du da : ) har kommet meg på 2 byturer med de nye skona, men ingen langtur ennå : / klem

Zizzi Molde sa...

Tudeluuuuuu!! Det ligger noe til deg på bloggen min :-)