torsdag 22. november 2007

Torsdagshilsen!

Hei kjære bloggvenner, har egentlig lite å blogge om, ute laver snøen ned, lillemann sover og gubben og vesla er på jobb og skole. Jeg har hatt besøk av en venninne og sitter nå her og slapper av med pc`n og kaffekoppen min. Håper dere alle har en trivelig torsdag!
Klem fra meg.

Slenger med et par bilder....


Lysekronen er på plass, ble fornøyd med den ja:o)
I bakgrunnen ser dere det fine vitrineskapet jeg fikk, drittlei av hele greia!! hehe..Fått tre strøk hvitmaling. Jeg må skrape av et tonn maling på glassrutene, både hvitmaling som jeg har griset og brunmaling etter venninnen min;-PStuen i dag, med gamle sofagruppen, bord og stoler fra loftstuen, nok av sitteplasser. Særdeles koselig med persiennene på snei, og masse glass som venter på å få plass i vitrineskapet!

Må bare vise den søte gyngestolen Martin fikk til dåpen, lekker med sløyfe...skal få stå på stuen en stund til pynt ...


Posted by Picasa

4 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Akkurat den gyngestolen kjøpte vi til lillesøster her i huset. Hun elsker den og sitter og gynger når hun ser på Barne-TV. Og med en liten rosa pute oppi som hun har fått av oldemor.

Kjempefin lampe forresten!!

Miss.T sa...

For en flott lysekrone !!! Koselig gyngestol også...

Zizzi Molde sa...

Heia! Så fint det ble på stuen din da... Ett lite tips til skapet; Bruk en skrape på glasset, lik den man bruker på keramiske komfyrer. Det går kjempefort. Jeg har fri i dag, skal til frisøren klokken ti, resten av dagen skal jjeg kose meg hjemme med husvask og annet gøy!

Anonym sa...

guuud så fint dere har fått det, gleder meg til å se live!!
Klem Marita