tirsdag 13. november 2007

Forandringer i hvitt

Jeg er glad i forandringer, flytter ofte rundt på møbler , beiser og maler titt og tett. Nå har jeg gått litt lengre og selger møblene våre og kjøper nytt...les brukt:-))
Stuen vår er liten så jeg solgte like gjerne de store sofaene til min søster, bilde av de er her,
nå har vi tatt ned den gamle sofaen som gir et mye lysere inntrykk. Vet ikke om jeg skal ta ned to-seteren fra loftstuen eller to skinnstoler , venter også på bord fra nissen;-D


Spisestuen har også blitt mye lysere, gammelt bilde finner du her
slik er den i dag, meget pent med varmepumpen der oppe mot taket, men jammen ble det en helt annen varme her! Den gustavianske spisestuen jeg malte
ble jo riktig så lys og fin, hentet et vitrineskap jeg fikk i går, det skal males og inn hit. Nok av prosjekter...


Malte en gammel lampe og kjøpte ny skjerm...

Og de gamle lampettene jeg kjøpte på loppis, ble etter en sprayrunde med maling og litt prismepynt slik:

Mon tro om ikke denne også blir hvit;-)


Ellers knotet jeg med ny lysekrone i går kveld, ikke rart den var billig for en må jo lage halve lampen selv, holdt på til 01.00 i natt for å feste på alle prismene!! Håper mannen i huset får hengt den opp snart:-)Fornøyd med resultatet så langt men har flere ideer på lur så bare vent å se:-)

9 kommentarer:

Vangen sa...

Så lekkert det ble! kjempe fint alt sammen. Likte godt ideen om lampa,tror jeg skal kopiere den. Har så mange prismer liggende, kjøpt fordi de er fine, men ikke ant hva de kan brukes til. Med de nye møblene fikk du jo helt ny stue!.. Venter spent på resten av ideene:)
Tusen takk for gaven som kom i posten!:) Har stått på ønskelista lenge en slik:) Nå hoppes og sprettes det her;)

Anita sa...

Kjempeforandring!Ble flott!! Jeg har forresten ikke linket deg jeg, så nå gjør jeg det! Nylig barndåp? Da har du en på 3-4mnd eller? Uff tia går så alt for fort, nå er min siste 13mnd! Det ertil å grine av!!

Klem Anita

Zizzi Molde sa...

Så flott det ble, da... skjønner godt du gleder deg til helgen, blir kjekt å få vise frem alt! Litt nyskjerrig på hvor du har gjort av alt det fine du hadde, og jeg da... En god onsdag ønskes deg, klem fra meg!

Brocante sa...

Hei Aina og takk for besøket. Du minte meg på at jeg har fremdeles spisestuen etter mamma og pappa stående i garasjen. Den må jeg male og få den inn i spisestuen min. Har tenkt på det lenge og når jeg ser hvor fint du har fått det så får jeg ta tak i meg selv og se om jeg får gjort det. Forøvrig driver jeg å finner fram bilder og hadde tenkt å lage noen innlegg fra Frankrike med "før og etter" bilder. Du får stikke innom igjen. Hilsen Brocante.

Miss.T sa...

Wow.. for noen forandringer.. Hvor finner du tid til alt dette ?? Jøssess.. spent på å se lysekronen, den så veldig fin ut. Likte godt den lampetten du hadde spraymalt og pyntet med prismer..kjempefin !

Aina sa...

Villautsikten: Det blir så mye lysere og det gjør ikke noe når dagene blir kortere og i dette vintermørket. Primer kan en bruke til mangt ja, husker at da jeg vokste opp syntes jeg mamma hadde mye dill(les prismer) Nå har jeg det selv!! ;-P
Godt den kom til rett tid, vurderer en slik til Tuva også, hun elsker å danse.

Anita: Koselig å bli linket:-)
Ja, har en på snart 4 mnd. som skal døpes den 18.nov. Men har jo ei jente på 8 så jeg vet at tiden går alt for fort, synes det var som i går at hun var en smilende baby *griner med*

Anki:Vi skal ikke ha selskapet hjemme, men får besøk fra Bergen og de skal bo hos oss, langweekend. Må bare få ryddet og vasket+ malt ferdig(stresser litt..)Vi solgte møblene til et vennepar, og sofaene har søsteren min kjøpt-kan spørre om jeg får knipse noen bilder hjemme hos de:-) Gav meg en ide der, takk!
Klem!

Brocante: Du har skatter i garasjen, de må du ta fram ja, får vente på bilder vi da:-) Jeg elsker "før og etter" bilder, artig å se hvor forandret ting kan bli, så jeg kommer igjen jeg ja.
Klem!

Miss t: Jeg er jo hjemmeværende husmor, men jeg sover ikke så mye for tiden heller hehe... Skal legge ut bilde av lysekronen når jeg er ferdig med skapet,må bare vente med malingarb. til lillemann er i seng;-) Koselig med tilbakemeldinger på det en gjør ja.
Klem:-)

Emmeline sa...

Kreative og lekre løsninger. Veldig inspirerende å se syns jeg! Likte spesielt godt den hvite lampen din. Så spennende med nye møbler. Jeg ønsker å hive ut den blå sofaen--men nå har det vært så mange store investeringer hos meg så nå må jeg visst bare vente litt. Kjekt å se at andre klarer å fornye seg med enkle midler. GØY!

Hilsen fra landet sa...

Wow! Forvandlingen med lampen og prismene er jo utrolig! Forstår riktignok ikke helt hvordan du har festet på dem da men...
Disse prosjektene dine viser at det går virkelig an å få ting til bare man bruker litt tid og har inspirasjon og idéer. Kjempemoro at du delte det med oss! God helg!

Linda sa...

Hei!Så flotte tingene ble med maling og pynt.Håper du fikk tak i prikkete servietter til dåpen.Ha en flott helg.Linda.:))