mandag 12. november 2007

Forberedelser til barnedåp

Vi hadde en koselig farsdag i går, først kom svigerforeldrene mine hit på middag, kaffe og kake. Svigermor hjelp meg å steke et tonn karbonadekaker til helgens barnedåp, og så dro vi på sent kaffebesøk hos foreldrene mine. Mannen i huset fikk fin farsdagsgave fra vesla og lillemann, en lampe til stuetaket...som mamma`n likte godt hihi..
Han ønsket seg jo bare en sjokolade!

Nå rydder jeg i hele huset og har selvfølgelig begynt på nedvask av loftstuen, skal male den på nytt-fornuftig like før en skal ha selskap og overnattingsgjester! ehm...

Forresten, trenger hjelp folkens, har sett i en blogg, (husker ikke hvem sin i farta) der de har dekket på et bord til barnedåp, så koselig med lys blå servietter med hvite prikker. Så nå er jeg på leting etter slike servietter, har tittet i forskjellige butikker men ikke funnet slike ennå. Det begynner å haste for barnedåpen er til helgen!! Vet noen hvor en kan få tak i slike så legg igjen en komentar, på forhånd takk!

Klem fra Aina:-)

2 kommentarer:

Linda sa...

Takk for hilsen.Kanskje du får takk i slike servietter i en butikk som fører Green Gate.De har mye prikker i sine ting/servietter.Lykke til med jakten.Gratulerer med dåpsbarn.Ha en fin uke. :))

Miss.T sa...

Lykke til med dåpen !! tar gjerne imot tips ja : )