onsdag 28. november 2007

Privatlivets grenser?

Dagene går unna i rekordfart, vi har vært på avsluttning for vesla på arbeidstua. Besteforeldre, foreldre og lillemann troppet mannsterke opp for å beundre de smås mesterverk, drikke litt kaffe og spise litt kake og kakemenn. Det var loddtrekkning og pappaen min med sin sedvanelige flaks stakk av med halvparten av premiene, og "bordet vårt" stakk av med 3/4 av alle premiene totalt. Gullhår en viss plass?!? hehe...Ellers så er jeg rimelig produktiv, lager mange julegaver, men vil ikke vise fram her i bloggen for flere av de som får hjemmlagetpakke er innom her og snoker på meg;-D ..."får vente til fredda`n....ehm mener jul..."


Si meg hvor går grensen på å være privat her i bloggverdenen? Nå har det seg slik at det er gått 11 dager siden lillemann gjorde bommelom i bleien, og mammaen er selvfølgelig en smule bekymret. Vet jo at det er normalt, men vil jo ikke at poden skal få vondt i magen og prøver derfor å være litt førevar. Nå har jeg prøvd å koke opp vann med svisker, noe han drakk første gangen, andre gangen ble det bare tygging på flasketuten, poden ville ikke drikke. Så mammaen kjøpte ferdig sviskepure, resultatet? .....


"Hva har du for noe mystisk der??"


"Ææææsj, og fyttigrisen hva er det du gir meg??"


"Du skulle prøvd selv du mamma, jeg får frysninger av vemmelse...""Haha, jeg sa jo det var ekkelt! Forresten så KAN du ennå ikke med innstillingene på kameraet!!
Så DET så!"


"Der får du igjen for å utlevere meg på bloggen din hehe..."Mammaen er ingen sviske elsker hun heller, godt vi skal på kontroll på torsdag!

8 kommentarer:

Anita sa...

Hell i spill, uhell i..... Her hos oss har vi aldri hell i spill, så da er dette ordtaket en grei trøst!!
(Der som noen av mine har "holdt" igjen så lenge, har det hjulpet å føre inn et tempmål med litt godt med salve på:o))

Lykke til!

Linda sa...

Hei!Takk for hilsen.For en skjønn liten pode. Håper magen regulerer seg...Kanskje litt skrapt eple vil hjelpe?? Smaker kanskje bedre enn sviske. Lykke til. Linda. :))

Zizzi Molde sa...

Nå har jeg tenkt og tenkt, og kommet på at det var maltekstrakt vi brukte i melken til våre håpefulle. Jeg ammet i tre måneder, og blandet morsmelk med nan... Men kjære deg, ikke overdriv, da får det fatale følger. bare spør meg! Lykke til på kontroll!

Aina sa...

Takk for alle kommentarene og rådene, noe har jeg prøvd, og noe skal jeg huske, det kom da en del i dag så han er ikke potte tett heldigvis:0)
Mer mammaen som er plaget etter 12.dagen enn ungen hehe...

Vangen sa...

Han er så skjønn na gutten din! Snakk om sjarmis!:)
Så ikke ut som det var det beste han hadde smakt nei.. spiser han forksjellig nå eller ammer du bare?
Frøkena her i huset hadde 14. dagers mellomrom. Da passet vi på å dra på besøk til svigers osv, så vi har egentlig ikke skiftet bbleier jeg og mannen;)

Zizzi Molde sa...

Hei du! Det var kjemehyggelig å hilse på deg i dag, selv om du møtte meg på ett dårlig tidspunkt. Ikke alt som er så enkelt på hjemmebane, skjønner du. Men hadde dagen vært litt anneledes, hadde jeg gjerne tatt en kaffe sammen med deg. Kankje en annen gang??

S10ne sa...

Så moro med en moldenser til i denne bloggverdenen :)
Kjempefin blogg du har :)

Sigurd Olav Silset sa...

For en liten snupp du her der da! Håper ting går bedre nå:)