søndag 25. november 2007

Siste nytt!

Her har mamma`n noe å bryne seg på!!!


7 kommentarer:

Zizzi Molde sa...

Å, sier du det, ja, nytt kamera? Hva er dette da, bortsett fra Canon? Hmmm... selv bruker jeg speilrefleks, blir utrolig bra bilder, men det blir litt stort å drasse med overalt, så jeg kjøper vesker etter kameraet... Ha ha, jeg har STORE vesker, da,skjønner du, umulig å finne noenting annet enn kameraet. Ha en fin mandag!

Anita sa...

Spennende med nytt kamera!!
Lykke til!

Klem Anita

Vangen sa...

Greide å glem igjen gaven i alt stresset når vi dro:( Kommer før jul iallefall..

Frk Mille sa...

Sååå søt! Gratulerer med nytt kamera. Ønsker deg en riktig fin uke. Klem Frk. Mille

Emmeline sa...

For en SØTNOS... Du heldige jente!
Både en søtnos og nytt kamera. Jeg ønsker meg et nytt kamera til jul. Mitt har gått i bakken og kan ikke lenger zoome, ergo er det lite fremtid på den fronten. Håper jeg får et nytt--grattis med ditt flotte kamera, håper det blir kjekt å bruke også!

Miss.T sa...

Sjønne Prinsen : ) hadde også trengt et slik speilreflekskamera.. jeg har prøvd å ta julekortbilder i dag.. laget en setting på stuegulvet, men hver gang vesla smilte tok hun armen sin i veien :( prøver igjen i morgen.. Håper du får mange blinkskuddbilder til bloggen din : )

Aina sa...

Anki: Det kunne vært en ide, men gubben er jo ikke så glad i å gå med veske...hverken liten eller stor...heldigvis? hehe..

Anita: jepp, og takk:0)

Villa utsikten: Lik resten av slekta du...går da bra:-)

frk. mille: Søteste i verden;-D Takk!

emmeline: Ja, superheldig for jeg har to! Skal krysse fingre for at du får et nytt til jul, det er kjekt med zoom ja.
Foreløbig styrer jeg litt med bruken av dette nye, ikke så flink hehe..

miss t.det er ikke speilrefleks kamera, men skal være rimelig bra lell, gubben mente et speilreflekskamera ville bli så stort at vi ikke giddet dra det med rundt. Dette er snertent og tar ikke så stor plass i vesken. Ikke enkelt å ta julekort bilder nei, de små har en egen evne til å kludre til bildene, prøver selv med bilde til takkekort fra dåpen.... Prøver igjen i morgen jeg også;0))