tirsdag 6. november 2007

Her kjære søster...

Søsteren min ringte i går; "jeg ser innom bloggen men ser bare ovnsbildet, når kommer maleprosjektet-bilde?" Hun hadde jo allerede blitt oppdatert av vår kjære mamma at det var en spisestue jeg hadde kjøpt;-) Så her er noen bilder...

Kjøpte denne, desverre bare 4 stoler, men skal nok finne flere senere, gjelder å følge med på nettet. Men har pr.dags dato 16 spisestue stoler på huset så vi mangler ikke akkurat sitteplasser *kremt*

Det var med 2 illeggsplater så det kan bli plass til 10 rundt bordet.

Det var et røverkjøp, gustaviansk spisestue i mahogny, ønsket meg en slik men selvfølgelig i hvit. Da er det bare å finne fram malekosten atter en gang...


Detalj fra stolryggen:
1.strøk med grunning:
1. strøk med maling:


En pidestall ble med i dragsuget....
Hvit den også!


Så kjekt med ei venninne som også er natterangler slik som meg, hun tok en kost og skred til verks hun òg, skal si jobben ble lettere med selskap, og så gikk det jo dobbelt så fort. Er da normalt å male kl.02.00 på natta, er det ikke?
Det er forresten denne "tøtta" som har kjøpt det gamle spisestuebordet vårt, sofabordet og tv-benken også, så jeg vil jo føle meg veldig hjemme hos henne hehe..


Det verste er at hun har uoppfordret tilbydd seg å komme i morgen etter jobb for å ta 2.strøket-det er godt med venner gett!

Vel, dette er da kaoset mitt så langt, skal nok legge ut noen flere bilder den dagen jeg er ferdig, har jo flere prosjekt på gang i spisestuen;-))

Håper dere alle har en fin tirsdag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei du, kjekt å kunne gå inn her
for å holde seg oppdatert på hva du driver med. Blir skikkelig fin spisestuen:0)

Zizzi Molde sa...

Hei du! Har du handlet på finn? Dette blir knallbra, lurer på hva du skal gjøre med stolene? Skal du trekke de opp igjen og, eller? Har hentet skapet i dag, jeg, så følg med :-)

Zizzi Molde sa...

Hei igjen.. Det ligger noe til deg på bloggen min.......

Aina sa...

Søsteren: Wow, du fikk lagt igjen en kommentar jo ;-)) Blir nok bra når jeg blir ferdig, nå er det bare kaos!
God tur hjem igjen:-)

Anki: Ja, handlet på Finn jeg og, lette etter skap faktisk:-) Jeg har lyst på sånn stolkjole/trekk med kappe, om du skjønner hva jeg mener men er ikke sikker på hvor jeg finner slikt og er ikke så flink til å sy. Noe å ta inn på Kid synes jeg hehe.. Eller trekke de om i linfarget el. beige stoff. Foreløbig blir de vel som de er.
*inn på din blogg for å titte*....

Linn fra Solheim sa...

Hei.
Jeg har en helt lik spisestue som deg bare at den er hvit allerede. Og jeg skal pusse den ned og male på nytt i hvitt. Har du noen ferdige bilder av alt sammen? Er så usikker på om jeg tør å sette igang med et så stort prosjekt!

Linn fra Solheim sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.