søndag 28. oktober 2007

HelgekosVi har hatt en skikkelig kosehelg, latt rot være rot, dratt på shopping, sett tv, spist og koset oss. I dag var vi en tur på Skaret, spiste middag og dessert, søsteren min og en av tanteungen kom også. Vi var i Lysgården, der har de begynt så smått med juledekorasjoner, myyye fint. Kjøpte meg en krans til ytterdøren og klarte ellers å begrense meg hehe

Har kjøpt oss ny tv, og gjorde i den forbindelse noen små justeringer på stuen, "knabbet" gardinene på Martins rom, og måtte derfor kjøpe nye- men tror dere det ikke var et hull i gardinen!! Så da blir det vel en bytur for å bytte den en dag.
Her er stuen i dag:
Husker dere denne fra loppisen?


Jeg synes den ble mye finere hvit:


3 kommentarer:

Zizzi Molde sa...

Håper på en uke uten regn, men det er vel for mye å be om. Skjønner dere har kost dere på Skaret, har lyst på Lysgården jeg og, men jeg VET at lommeboken sier nei. Ønsker deg en fin uke, og du, på KID er det mye fine og rimelige gardiner, altså!

Vangen sa...

Grattis med ny tv;) Stua ble lys og fin med hvite puter og gardiner. koselig stilleben det sølvfatet med sjokoladen på!
Ha ei fin uke og hils familien:)

Aina sa...

Anki: Det er ikke helt etter lommeboken min der oppe heller nei, men det er jo en opplevelse bare å gå der å titte også. Og forresten, de gardinene på bildet er fra KID ;-)) Kjøpte 3 meter, så fikk jeg stoff til putene i samme slengen.
(det var den med hull i også, men jeg skal ikke si det høyt hehe..)

Villautsikten: Ja, var stas med ny tv, og det gjorde seg med billige 3 meters gardiner som jeg klippet av, sydde ny bunnsøm og så fikk jeg putetrekk i samme stoff;-)
Lurt, ikke sant? Har spist sjokolade hele helgen, ikke fullt så lurt....
Takketakk, håper du trives i praksis, og du må også hilse:-)