fredag 19. oktober 2007

Fant ei side på nettet....

Kjekk side med inspirasjon , jeg skal vertfall sjekke ut den juledagboken.... http://www.balanse.com/juledagbok.htm

Tenk det er snart 2 mnd. til juleaften! Jeg snakket med ei venninne i dag, hun var nesten ferdig med alle julegavene, jeg har ikke rukket tenke på en eneste gave jeg....Har du begynt juleforberedelser?
Jeg er av den typen som ikke kan få nok av julepynt, elsker engler, nisser, julemusikk, julekort, gaveinnpakking, spilledåser med julemusikk,adventskalendre, lys, juleservise osv. :-)
I år har jeg jo fri fra jobb også, det er flere år siden sist, så godt å kunne nyte jul med venner og familie og bare ta livet med ro. Men det er kanskje på tide jeg begynner med litt forberedelser, så slipper jeg stresse helt inn i jula;-))

http://www.balanse.com/index.htm

4 kommentarer:

Miss.T sa...

Kjekke juletips der : ) ikke tenkt særlig mye på julegaver jeg heller, men litt er planlagt faktisk.. Gleder meg MASSE til jul i år, tenk da er vi " familie " for første gang..blir nok litt spesielt med en liten baby i hus, gleder meg til å lage egne tradisjoner : ) å ikke minst pynte til jul.. masse svibler og hvit pynt er planen i år !! Ønsker deg en god innholdsrik helg : )

Lilla B sa...

Jag tror att jag kommer från en annan planet. Jag gillar nämligen inte julen. Nu är det sagt. Det är som att svära i kyrkan. Mat tycker jag om och ledig vill jag vara. Men julpyntet får vara för min del. Men jag måste plocka fram lite tomtar för barn och barnbarn.

Aina sa...

miss.t: Det er noe eget med jul etter en får unger, en mimrer hva en selv syntes var koselig, og lager jul ikke bare for en selv men for de en er glade i.
Hvit pynt er planen her også, men det ender alltid opp med en hærlig røre av pynt;))
Anbefaler julens minnebok,illustrert av Mona Lærum, den kjøpte jeg 1.julen da datteren vår ble født, og skriver i den hver jul-kjempekoselig. Også fin julegave synes jeg.

Lilla b: Så trist,og uforståelig for en julegris som meg hehe. Du er snill som tar litt pynt fram for fam. skyld da. Og så får du nyte maten og fridagene:)

做愛 sa...

免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫