tirsdag 16. oktober 2007

Madonna dilla?

Fullt så ille er det ikke, men jeg, som så mange andre bloggere, liker Madonnafigurer. Jeg ønsker meg en fin madonna-statuett men tenkte jeg kunne dele disse med dere:

Egget til høyre kjøpte jeg i Russland, St.Petersburg for over 14 år siden. Det har vært en av de få pyntegjenstandene jeg faktisk flytter unna når ivrige tanteungers hender "bare vil plukke litt", og det stod høyt oppe for sikkerhets skyld da Tuva var lita. Et av mine fine minner fra et land som gjorde mange inntrykk.

Den lille bibelen er vel ca like gammel, bare en slik settekasse figur, men som jeg syntes var fin, og det som imponerte mest at det er faktisk skrift i den!
Inne i glassklokken ligger også en medaljong som jeg fikk av foreldrene mine da jeg var ung, haha..yngre, jeg ønsket meg det så veldig og ble kjempeglad da jeg fikk den. Den er ikke i bruk, inni er et bilde av en venninne som døde så alt for ung.

Den lille altertavlen eller hva jeg skal kalle den, er av nyere dato. Den kjøpte jeg på ferietur til Malta, første ferien i varmere strøk mannen min og jeg hadde i 2002. Og har du kjørt buss på Malta vet du at en kan bli religiøs av mindre!!

En liten samling minner fra fortiden min;))

2 kommentarer:

Vangen sa...

Så mye fint. Imponerende den bibelen med tekst inni.
Kjøreturer i utlandet fører fort til at en ber til høyere makter om at turen skal gå bra ja:)

Så utrolig dumt med det elektriske anlegget! Men fikk dere ikke nytt sikringsskap for en stund siden? Er det ledningsnettet rundt i huset som må skiftes nå da? Skal vel ha bra timesbetalt den gjengen der. Er jo som du sier for sikkerhetens skyld, men irriterende lell med slike utgifter.
Nå fikk jeg melding om at dama til tantungen din har 5 cm åpning! Spennende!:)

Aina sa...

Villa utsikten: De gule bussene på Malta stoppet der de ville, ikke alltid der en ville av. De kjørte dritfort, og nesten på både folk og fe! Hadde hjertet i halsen hver gang.
Vi har byttet om to sikringskap, var to leiligheter her og hovedinntaket til huset, det kostet flesk. Nå er det ledninger og stikkontaktene som står for tur, og så trenger vi en ny kurs til det kommende bad og varmekabler!
Venter i spenning her nå ja, det bør være den prinsessa som kommer for jeg har handlet rosa og atter rosa klær hehe...