søndag 21. juni 2009

Peon.

Peoner i egen hage, så kry av de hele tre blomstene som kom i år;-D





Håper dere alle har en flott sommerhelg!
Stor søndagsklem til dere alle!


7 kommentarer:

rod i hob sa...

Så nydelige :-)

Linda sa...

Hei Aina!Nydelige pioner,her er de også på gang.god søndag1
Klem fra Linda :))

Mitt hvite hus sa...

Så skjønne de var Aina... jammen har ikke dine sprettet ut..mine er fremdeles i knopp, men ser det begynner å skje noe...

Ønsker deg en herlig uke

Klem Kerstin

MODERN COUNTRY sa...

Hahaha, nå spratt tårene her!! Ja jeghar det vel like bra som hønene :)) Ho bor så herlig at det er som tatt ut av en vakker bok, åkre så langt øye kan se, masse grønt, dyr og rolige omgivelser. Dessuten er ho eneståndes varm og lattermild :)

Så flotte bilder du også har fått tatt, peoner er store favoritter!! Dufter så deilig, ser ut som ballettkjoler og så står de veldig lenge.

Håper du nyter en god sommer! Det var koselig at du la igjen en hilsen, klem

Aina

Julies sa...

Nyyyydelige bilder !
Gleder meg til min blomstrer også. Det går stadig fremover, ser jeg. Det går jo litt tregere her på fjelltoppen.

Kos deg !

Anita sa...

Pioner er bare såååå skjønne! En av mine som jeg kjøpte i fjor, skal snart blomstre med en blomst og jeg gleder meg masse! har en gammel en også da, som snart blomstrer, men det er lissom ikke så kult;0) Fine tallerkner dere har kjøpt! Håper minste vennen har det fint og at dere får svar på hva som er ikke er som det skal! Gikk nattevakten fint eller?? Slutt på nattpupp?? Nydelige dager her i sør, kjempefin start på sommeren! Har vært en tur ute med båten vi, og kost oss og tidligere idag har jeg og barna vært på stranda! Nydelig! Ha en flott uke!

Mia sa...

Oi oi, all grunn til å være kry! Jeg kan fortelle deg at jeg har en peon"busk" som ikke kommer med noen knopper i det hele tatt... iår heller...! Noen busker blomstrer nokså lovende riktignok, men slettes ikke alle har vært så samarbeidsvillige. Og dine peoner hadde da en alldeles nydelig farge også da. Gled deg over dem!