søndag 21. juni 2009

Peon.

Peoner i egen hage, så kry av de hele tre blomstene som kom i år;-D

Håper dere alle har en flott sommerhelg!
Stor søndagsklem til dere alle!


8 kommentarer:

rod i hob sa...

Så nydelige :-)

Linda sa...

Hei Aina!Nydelige pioner,her er de også på gang.god søndag1
Klem fra Linda :))

Mitt hvite hus sa...

Så skjønne de var Aina... jammen har ikke dine sprettet ut..mine er fremdeles i knopp, men ser det begynner å skje noe...

Ønsker deg en herlig uke

Klem Kerstin

MODERN COUNTRY sa...

Hahaha, nå spratt tårene her!! Ja jeghar det vel like bra som hønene :)) Ho bor så herlig at det er som tatt ut av en vakker bok, åkre så langt øye kan se, masse grønt, dyr og rolige omgivelser. Dessuten er ho eneståndes varm og lattermild :)

Så flotte bilder du også har fått tatt, peoner er store favoritter!! Dufter så deilig, ser ut som ballettkjoler og så står de veldig lenge.

Håper du nyter en god sommer! Det var koselig at du la igjen en hilsen, klem

Aina

Julies sa...

Nyyyydelige bilder !
Gleder meg til min blomstrer også. Det går stadig fremover, ser jeg. Det går jo litt tregere her på fjelltoppen.

Kos deg !

Anita sa...

Pioner er bare såååå skjønne! En av mine som jeg kjøpte i fjor, skal snart blomstre med en blomst og jeg gleder meg masse! har en gammel en også da, som snart blomstrer, men det er lissom ikke så kult;0) Fine tallerkner dere har kjøpt! Håper minste vennen har det fint og at dere får svar på hva som er ikke er som det skal! Gikk nattevakten fint eller?? Slutt på nattpupp?? Nydelige dager her i sør, kjempefin start på sommeren! Har vært en tur ute med båten vi, og kost oss og tidligere idag har jeg og barna vært på stranda! Nydelig! Ha en flott uke!

Mia sa...

Oi oi, all grunn til å være kry! Jeg kan fortelle deg at jeg har en peon"busk" som ikke kommer med noen knopper i det hele tatt... iår heller...! Noen busker blomstrer nokså lovende riktignok, men slettes ikke alle har vært så samarbeidsvillige. Og dine peoner hadde da en alldeles nydelig farge også da. Gled deg over dem!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城