fredag 13. mars 2009

God helg!

Tusen takk for alle koselige hilsener, oppmuntring og støtte er godt å få.
Lillemann surkler og er ikke helt i slag ennå, men det går rette veien.

Jeg glemte helt å fortelle at da vi var på sykehuset hadde Merethe og Herr Fagerheim sparklet og pusset på gjesterommet som skal bli barnerom, snille og flinke!!
I skrivende stund ser det ut til at det blir vesla som får det, og så får Vegar hennes rom.
Veien blir til mens en går, og opprinnelig tapetplaner er forkastet, nå er det miljøtapet som skal på og farger og interiør skal bli i beste Tilda stil ;0)

Ingen bilder derfra, men jeg kan vise noe annet jeg gjør på for tiden:Dette brune hjørneskapet har stått blandt mine hvitmalte møbler og jeg har liksom aldri fått ut fingeren til å male det...(gammelt bilde fra den tiden vi hadde brune møbler)
Taddaaa....


Det har fått to strøk utvendig, mangler ett, og så skal jeg ha gardin i vinduet til å skjule hobbysakene mine som skal stå her inne. (nå er det bare stappet inn rot av ymse slag)
Skapet har vært ubehandlet trefarge, brunbeiset, beiset i mahogny farge, så beiset mørk brun og nå blir det hvitt. Innvendig tar jeg senere, vurderer en kontrastfarge for eksempel turkis. Vi får se hva det blir til;0)


Ønsker dere alle en superfantastisk helg!

5 kommentarer:

Randi sa...

Hei
Håper det går bedre med dere...det er så grusomt når de søte små blir syke. Julie fikk kikhoste før vaksinen og var bare 2 mnd. Det var helt grusomt!! og ingenting å gjøre med..hun var ikke frisk før hun var 6 mnd. Og etter det fikk hun astma..i dag er hun 11 år og frisk som en fisk. Men den opplevelsen glemmer jeg nok aldri.

Skapet ble flott!!

God helg til deg og lillemann

Anita sa...

Så slitsomt at han fremdeles er tett! Stakkars liten og stakkars dere!! Hedigvis går tiden fort!! Nå er vi i full gang med ett serviettprosjekt! Blir lekkert tror jeg! Ha en strålende helg og GOOOOOD BEDRING til lille vennen!

Anne-Berit sa...

Bra det går framover med lillemann,selv om han fremdeles er litt tett.
Skapet ble kjempefint hvitt,mørke møbler stjeler så mye lys,så det er godt med noe som heller lyser litt opp.Ha ei fin helg:o)

Fjordheim sa...

Fint skap.
Fortsatt god bedring til sønnen.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Mitt hvite hus sa...

Uff da stakkras liten håper det går bedre etterhvert. Ikke kjekt når de blir syke...
Så fint hjørne skapet ditt ble... det ble som et nytt skap. Så snill mann du har da som jobber på ....
Ønsker deg en fin helg og sender gode bedringsklemmer O=)