torsdag 12. februar 2009

Kjøkkenet mitt.


Denne runden i Interiør gave alongen har temaet kjøkken, så her er litt om mitt. Kjøkkeninnredingen er orginal fra 1958 og for tiden driver herr Fagerheim og tegner kjøkken på pc`n, Ikea har slikt et kjekt program.
Men det blir en stund til, veranda står først på listen.Vegger og innredningen er malt hvit, og gardiner og ellers tilbehør går også mest i hvitt, og noe brunt.

I skrivende stund er det litt sukkersøtt her, Tilda, Green Gate og Ellos bokser, samt Green Gate kopper gir kjøkkenet pastellfarger.

Jeg synes det er koselig på kjøkkenet mitt, men ikke særlig praktisk, skuffene er trege og skapdørene vil ikke holde seg igjen, og noen kontakter er lagd med tanke på at ungene ikke skal nå de, ikke så pent men det er vel litt av sjarmen...i vertfall trøster jeg meg med det mens vi venter på totalrenovering ;-p

(legg merke til ekstra lekker barnesikring på skapdørene!!)

Jeg er ikke så glad i å lage mat selv, har heldigvis en mann som liker å kokkelere, men det hender jeg slår til med både middagslaging og bakst.
Jeg liker te men foretrekker kaffe, helst med noe attåt...altså sjokolade eller kake *fnis*


Jeg har kjøkkenbord, sittebenk og stoler, de er brune og jeg klør etter å male de hvite men det har ikke blitt enda, i stedet har jeg hvite sitteputer, særdeles upraktisk med 2 små og voksduk-mere praktisk;0)

Gammelt kjøkken-innlegg her!
Og andre ganger ser det slik ut,
fordelen med hvitt er at det kan se så annerledes ut ved å bare variere på detaljene.


Håper dette og bildene er til hjelp for min hemmelige venn.
Ønsker deg og alle andre en koselig torsdag!

7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

God morgen . Du har et utrolig sjarmerende kjøkken. Syns en del av det gamle er velidg fint jeg. Men skjønner det kan virke upraktisk når dører ikke holder seg lukket osv. Men du har iallefall klart å skape et flott kjøkken. Her er ikke noe problem for din hemmelige venn å finne noe som passer for deg og ditt kjøkken.

Ha en strålende fin dag. Klemmer Kerstin

Anne sa...

Kjøkkeninnredningen er jo bare så praktisk da, men kankje ikke så flott nåe du ikke får lukker skapene. hadde enslik før jeg også, og angrer nesten på at den forsvant ut gjennom døra.
Kommer helt sikert tilbake snart de skapenen der, og da har man vel ikke råd til å kjøpe tenker jeg. Typisk det...

Koselig til gangs i alle fall.

Anita sa...

Syns det er veldig koselig hos deg!! Har forresten sjekket pris på gyngestol nå og det var absolutt ikke avskrekkende så det kan nok være at lillemor får det! De er så skjønne! Ha en flott ukeslutt! Klem!

Torilpia sa...

Koselig .. og personlig :o) Likte alle de søte boksene og tingene med pastellfarger. Jeg har lyst på flere åpne hyller - slik at man får vist frem noe av det man har - men samtidig er det greit å ha dem bak en glassdør - så man slipper støv og fett (noe det lett blir litt av på kjøkken).

Ha en flott torsdag - klem!

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Så koselig det er hos deg!!
Den samme benken vi, ble nydelig hvit!! Glad jeg malte den!
Ha en fin dag!

♥ Stines hverdag sa...

Hei hei!
Kjempe koselig og sjarmerende kjøkken! Jeg liker godt sånne gamle innredninger. Men det er ikke alltid like praktisk (jeg har også kjøkken fra 50-tallet). Skapene rommer mye, men skuffene er så smale... Jeg har tenkt på å male mitt snart, hvilken farge har du brukt hos deg?

Og gratulerer så mye med dåpsbarnet. Kjempe fine bordkort du laget!

Klem

Ida sa...

Åh.. jeg synets kjøkkenet deres så utrolig sjarmerende ut! Men jeg forstår jo godt at det frister med totalrenovering - spesielt med trege skuffer og skap med fancy barnesikring ;-)

Ha en fiiin helg! Klemmer