søndag 9. november 2008

Gamle dager..


Jeg føler med de generasjoner som ikke hadde dagens hjelpemidler, i de siste ukene har vi slitt med rørene her i huset, og jeg har følelsen av å være satt litt tilbake til gamle dager.
Den ene dagen flommet det på toalettet, annen dag i kjøkkenskapet og for å ikke snakke om flom på vaskerommet nede i kjelleren. Rørleggeren har vært her 2 ganger og herr Fagerheim har fått lekt rørlegger flere ganger.


Klesvasken kjører vi for tiden hjem til mine svigerforeldre, veldig lettvint når en har en nyfødt og en 16 mnd. gammel gutt, samt en 9 åring som bruker en del klær og hånduker slik som oss...(Takk for lånet av vaskemaskin kjære dere)

Ekstra festlig er det jo at tørketrommelen vi kjøpte tidligere i år også har gått ut i streik, og den elektrikeren/repratøren som skulle komme denne uken har vi ikke sett snurten av..*sukk*


Dette kunne jo vært koselige bilder fra gammelt av...Oppvaskmaskinen går jo vanligvis daglig, og bare til å vaske hender går det med mye vann.
Jammen sa jeg koselig, er ikke mye kos å vaske alt for hånd, for å så tømme vannet ut på trappen ørten gang for dagen...Men burde vel ikke klage, når vi fremdeles kan dusje og bruke wc!Vet jeg har sett en blogg som heter noe alà dronningen av ammetåkeland, vel det kunne vært meg. Jeg tusslet ned på kjøkkenet da jeg våknet, jabbet litt med herr Fagerheim og leste så i en blogg at det var farsdag..hadde gått meg hus forbi, samme med bursdagen til Sophie (beklager, pakke kommer senere vesla)

Lagde kanelsnurrer som plaster på såret, nevnte jeg at det er enda kjekkere å ta oppvasken for hånd når en har bakt???


Men noe kjekt er det jo her i heimen også da, skal ikke bare syte og klage.
God-guttene mine er som oftest bare blide, vesla kjempesnill og hjelpsom.
Vi fikk overnattingsgjest i går, tantejenta på 3 år ville natte over. Da var det go-jenta mi som sang nattasang og delte rommet sitt med henne. Så søte!

Måtte ta et bilde av Vegar med det nye vognteppet sitt. Ikke bare lager Merethe vognteppe og tøffler til Martin, hun lagde et til Vegar også-nydelig teppe med blå roser.
Og nå strikker hun på dress til han-snille venninna mi ;0)


Og så må jeg bare vise dere hva jeg kjøpte for gavekortet fra mine med-nattvakter fra jobb, bursdagsaven ble flere kopper og fat fra Green gate og et lekkert skrin.
Syntes det var så fint og lurt, her kan jeg oppbevare smykker og sminke...og se så kjekt speil!Blir noen dager uten pc og nett på meg, gutta boys og jeg evakuerer til foreldrene mine mens rørene blir fixet.
Hva skulle en gjort uten foreldre (men uten internettforbindelse!!) som stiller opp;0)

Så jeg ønsker dere alle en fin uke og så titter jeg innom dere, forhåpentlig om ikke alt for lenge.

Klem fra meg.


16 kommentarer:

Fjordheim sa...

Lykke til. Det er noe herk når ting ikke fungerer som det skal.
Ha ei flott uke hos dine foreldre:)

Anita sa...

Kos dere masse da, håper at alt er i helt orden når dere kommer hjem igjen!!!! Koselige bilder fra "gamledager"! KLemmer fra Anita

Tara sa...

he-he...det er hørtes tråkigt ut:))) vi er uten tørketrommel...og det er nok til at jeg er frustrert...står tørkestativ overalt:(((
håper det ordner seg snart for dere:)))

klem tara:)

Christinas låvebutikk sa...

Uff og huff!!
Skal tro om vi hadde klart oss for 60 år siden!
Ha ha!
Nydelig babyen deres asså!
Ha ei strålende uke!!

pepperkverna sa...

Lykke til, og kose dere med kanelsnurrer som ser herlige ut! Hege

Torilpia sa...

Kos dere på besteforeldre-besøk. Det blir sikkert veldig trivelig. Kjekt med en ekstra "grunn" til et lang-besøk :o) Skjønt ikke så kjekt med alle problemene hjemme. Liker dårlig når sånt ikke fungerer. Får tro alt er som det skal når dere kommer hjem.

Kjempefine bilder i innlegget ditt om julen din, så trivelig.

Likte de koppene du kjøpte deg - GG. Bortsett fra de "nøytrale" som kom i høst - er det de du har kjøpt jeg liker best fra GG. Gratulerer!!! :o)

Ha ei fin ny uke - klem fra meg!!

PS .. så nuskate bilder av ungene!! Helt skjønne :o)

Stjernebarna sa...

herregud sie æ nå bare.skal det aldri bli bra de greiene hos dere?:-)hihi.syns dåkk trøbles hele tia æ.drygt å vask opp får hånd da...råfint teppe litj prinsen har fått da.kan æ få lån na venninda di??:-D hihi..

ha en fin regnfull kveld

Klemz

Belinda Renee sa...

Hva annet en "jeg føler med deg" kan man si her da?.. Herlighet.. sukk.. Enda godt du er av den positive typen som tar utfodringene som de kommer c",)
Kjempefint teppe Merete hadde laget til Vegar ja, flink hu gitt c",)

liven sa...

Uff nei....nå synest jeg synd på deg!!
Godt du har snill familie som du kan bo hos inntil videre!!
Kjempefine ting du kjøpte deg!!
Vel anvendte penger:O)

Ha det godt så får vi håpe at alt ordner seg fort!!

LoneK sa...

Godt å ha supre foreldere i nærheten som stiller opp med husrom og hjerterom, når det blir problemer med eget hus.
Slikt kan jo hende oss alle, men må være ekstra trasig nå når du har en nyfødt liten gutt i huset.

Ha en fortsatt flott uke.

Klæm :)

Anne-Berit sa...

Håper alt kommer i orden hos deg snart,surt når sånt skjer.Koselig innlegg foresten,nydelig baby og babyteppe.
Ha en fin dag!

Anna Lisa sa...

Så fint teppe lille søte Vegar kosar seg med. Heldig!
Men litt uheldig også da...stakkar så trasig at dette har skjedd i huset.. huff..det er ikkje enkelt når en har små barn i hus. Håpa dette ordna seg snart.
Klem

Huset i skogen sa...

Huff, rørproblemer er ikke kjekt! Har ikke prøvd det, men har prøvd å være uten vann noen dager (har egen brønn som gikk tørr) og da får en litt hetta!
Ha det fint hos foreldrene dine og kos dere der. Snille foreldre er virkelig kjekt å ha!
Så søte vesleklompen er:)

Ha noen fine dager hos foreldrene dine!

Miss.T sa...

Plagsomt med ting som ikke fungerer! ser ut til at du klarer deg bra for det om... de så knallgode ut de bollene dine..mmm.. lett å glemme ting i ammetåka, min henger i endå..lurer på når den har tenkt å gi slipp?!

Randi sa...

Huff...ja det er vel sånn det skal vær i ammetåken...bruk den så lenge du kan..hehehehe
Håper du koser deg hos dine foreldre og at dere får fikset alt til dere kommer hjem

Bergheim sa...

Syns det oste nostalgi av det gamle bildet. Jeg er nok av dem som er født i feil århundre siden jeg syns at slit ser koselig ut. Håper det ordner seg både med klesvask og rør. Ha en flott dag