lørdag 5. juli 2008

Plattingen foran huset.Her kan barna boltre seg mens vi voksne nyter kaffen, blir det for mye "jodling" kan vi jo alltids sette oss på den andre plattingen.


Engletrompet som blomstrer i krukken, vet at andre får de kjempestore og lekre men jeg skal være fornøyd om den kommer tilbake neste år, tredje gangen jeg prøver men jeg klarer vel ta livet av denne også *sukk*

Mener at det er forskjell på to sorter, Brugmanesia som har hengende blomster-den skal komme igjen år etter år hvis en vinterlagrer den. Den andre typen, Datura, slik som denne har klokkene oppover og er bare ettårig, men en venninne av meg sier den også kommer igjen. Noen som vet?

Slik ble altså krukkene jeg malte, finere i hvitt ja.

Det spirer og gror i krukker og kar.

Summerwind rose

Stilkrose Pascali...


Synes disse Georginene(Dahlia) var så fine,
like mye pga. bladverket som er så mørk grønn...

Hva er det utrykket, bloggifisert?

Her er det ikke pyntet i anledning bildetaking, kan ikke jage vekk unger og rydde først, når det lir på kveld og siste badeseansen er i gang ;0)

Nå skal jeg finne sofaen og slappe av, blir vel å holde på med prosjekter inne i morgen, skal visst bli dårligere vær, muligens til tirsdag.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

20 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlige flotte bilder du viser. Nydelig blomster og du pottene dine ble bare så lekre!!!
Kos deg i sommervarmen på plattingen:=)

Klem Kerstin

Tee of Vinnord Cottage sa...

Hei hei.... Å male blomsterkrukkene har jeg faktisk aldri tenkt på... hmmm... så lurt!!! Men nå har jeg faktiks vært ganske flink og bare kjøpt inn hvite! He he... Bortsett fra ett sett turkise, med fransk skrift. Du har sikkert sett de på nettbutikkene eller noe :) Falt for de.

Men jo, budrunden gikk bra, og huset er nå mitt!!! Jippi!!! Det er har så stort potensiale! Men alle rommene må sevsagt Trinefiseres masse... og male male male... Kommer innlegg snart...

klem fra Trine

ceciliegrut sa...

For et paradis! Med den utsikten på kjøpet. Ja, jeg tenker ungene koser seg der ja.

Fjordheim sa...

Så koselig, nei du må ikke rydde. Fint å se at ungene driver på med sitt, det er livet det. Og så godt å kunne ha slike platinger med basseng og greier nå i denne varmen vi har hatt, Den kommer nok igjen.
Kan desverre ikke hjelpe deg med blomster. Er veldig glad i blomster, men kjøper bare ettårige sommerblomster. Litt løgn. Har igjen to røtter av noen georginer jeg kjøpte for to år siden. Så da har jeg vel tatt livet av 80%.

Ha en flott kveld :)

Ann Helen sa...

Ååh, så deilig det ser ut som dere har det!! Her plasker det regelrett ned i skrivende stund, er visst kaos nede i byen ser jeg på nettavisene..
Krukkene ble kjempefine!
Takk for hjelp til tapetvalg, det ser ut som mannen min "vinner" denne gangen altså, alle bloggedamene er jo enig;-) Hihi!

liven sa...

Så fine blomster du har og fin uteplass!!
Klart ungene må få styre på:O)
Har hatt en gul engletrompet som jeg ikke klarte å holde liv i! Den luktet så utrolog godt.....

Litt grått her i dag men det skal visst bli fint i morgen:O)

Ha en fin kveld:O)

tinemor sa...

Så masse flotte bilde. Du har masse vakkre blomster. Jeg prøvde meg på en trompet-plante en gang. Den hadde hengende blomster, men jeg fikk den ikke til å overvintre desverre. De er så flotte, så må vel prøve igjen.....

mali-mo sa...

Herlige bilder! Har du malt eller gjort noe med terracottakrukkene forresten? Mine blir melne og grå i fuktig vær, men det forsvinner igjen når de tørker opp...

Herlig terasse dere har ser det ut til. Vi drømmer om terasse vi også, men det er nok byggetrinn 51 eller noe sånt:)

Så en sånn engletrompet på salg hos Plantasjen nå, men har lært av dårlige erfaringer og klarte å komme på det før jeg slepte den med meg til kassen ;) Skal bli spennende å høre om du får din til å overvintre..

♥ Stines hverdag sa...

Herlige bilder! Flott uteplass dere har og fantastisk utsikt!
Jeg har også en del gamle potter jeg har tenkt på å male, men har ikke fått gjort det ennå. Dine ble kjempe fine i hvitt!
Klem

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann!
:O)

Nå har jeg kost meg på bloggen din. Her vært På Rhodos i to uker, og har ikke fått blogget på lenge.. De har meldt fint vær her framover, så jeg skal tilbringe mye tid ute er planen, så det blir nok fortsatt lite blogging.
Flott platting dere har fått! Det ser ut til at dere koser dere masse der. Blomsterpottene ble skikkelig fine. Jeg prøvde å spraymale noen hvite men det ble ikke så fint.. Noen potter er veldig glatte, så det går vel lett av.
Så flotte roser og georginer.
Vi kom i går kveld, og jeg så at klatrerosene hadde blomstret veldig.
Kos deg på plattingen!

BLOGGKLEM :O)

Ann-Cathrin sa...

Så flott det er ute hos deg! Og så vakre blomster:)

Anna Lisa sa...

Koselig det ser ut, for både barn og voksne. Man trenger ikkje å ha det så ryddig hvis man bare kosar seg.Normalt at det blir litt hulter til bulter når det er barn som styra på og i varmen orka man liksom ikkje å gå å rydde..Det kan man spare til andre tider ja:) Deilig med et sånt basseng.
Nydelige blomster.
Kos deg vidare med sol og sommar:)
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så koseig hos deg da! Der kan liten og stor boltre seg i sommervarmen! Er nok slutt på plaskebasseng her i huset, barnene krever sjø hihi.... men en vannsklie i blått og rødt "pynter" plenen! Kos deg med alle dine skjønne blomster og ha en deilig sommerkveld.
Klem

Stjernebarna sa...

fin platting ja.misunnelig her jeg sitter i jordhaugen min!!!!
ser deilig ut å sitte der og sole seg mens ungene bader.kos dæ i finværet:-)

klemz Randi

Lene sa...

Du, Aina... Hvem har vel behov for å reise på ferie når man har det såååå deilig hjemme? Knallkoselige bilder du viser - og jeg synes det er befriende at ikke alt er like ryddig og prikkfritt når vi flyr rundt med kameraet. Hahaha - flyr alltid rundt og rydder og danderer før fotografering, jeg - men det er jo ikke sånn til daglig, hehe ;)

Kanskje har det vært bittegrann regn også hos dere - men forhåpendligvis skinner sola igjen nå. Det gjør den iallefall her :)

Solskinnsklem fra Drammen :)

Lene sa...

Hehe ;) Ja, jeg vet at du rydder ;) Alltid like fint og koselig hos deg. Men ordentlg deilig å se bittegrann naturlig uorden og ;) Hehe - bare sånn for å se på ordentlig at vi interiørbloggere også bor og lever i disse fotostudioene våre ;))

Ja, ikke sant! Jeg vil også ha både is og kontaktlinser! Julie er sååå skjønn :) Og det kan jammen anbefales med litt sommerhjelp på bloggen ;))

Kos deg i kvelden og sommernatten :)
Klem :)

Christinas låvebutikk sa...

Heisann!
Her er det lettere vær nå!!
Den koster 489,-
Plast fot men det syns ikke!!
Ha en fin grill dag!
Klem!

Anita sa...

Så fint det har blitt!! Så kjekt med rent underlag:o) Kjekt med basseng på terassen, vårt har vi gravd flatt til på gresset nå, har forresten testet vannet der i kveld, men det var litt for kaldt for meg;o) Ble en varm dusj istede!! Krukkene ble kjempefine!! Kjekt med litt maling! Kos deg videre!

文章 sa...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島必買 婚禮顧問 婚禮顧問 花蓮民宿 花蓮民宿

網路校園美女寫真 sa...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片