lørdag 26. juli 2008

Jeg fikk en award fra Harmoni her forleden tusen takk!
I dag skal jeg være flink å endelig gi den videre, har alltid det samme dilemmaet; hvem skal jeg velge av alle dere fantastiske bloggere og hvem har ikke allerede fått den!!
1. Recipients must pick 5 blogs they consider deserving of this award for creativity, design, interesting material, and for contributing to the blogging community in whatever language.
2. Each of the 5 selected blogs must include the name of the author and a link to his/her site to be visited by readers.
3. The recipient must show the award and indicate the name and link to the blog of the one that handed it to him/her.


Denne gangen blir det

Mitt hvite hus.

Christinas interiør.

Fjordheim.

Mitas hule.

Anitas hus.

Flotte bloggdamer, jenter om dere vil, som inspirerer og står på!

I dag skal vi feire lillemanns bursdag på etterskudd, det blir nok masse kaker, kaffe og skravling:0)

Ha en fin lørdag!

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Gratulerer med award og tusen takk for at du vil dele den med meg. Setter stor pris på det.
I dag skal vi på Gladmat i Stavanger og en rusletur i Gamle Stavanger. Får se hvor mye vi orker i varmen.
Ha en riktig god lørdag og lykke til med bursdagsfeiring i varmen :)

Mitt hvite hus sa...

Hei:=)
Gratulerer med award , vel fortjent spør du meg. Tusen takk for at du velger å gi den til meg.
Ha en kjempefin dag.
Sommerklem fra meg.

Anita sa...

Tuuusen takk!
Igår kveld var det 29 grader inne hos oss på jobben!!! Sjekket arbeidsmiljøloven etter vakt men den er såååå smidig at den nok sniker seg unna ALT:o(( Helt grusomt og skulle gjøre noe som helst, heldigvis så det ut som de gamle ikke led noe, men.... Vi har hele tiden, nesten hatt persienner, men de funker såååå dårlig og er ødelagte iallefall halvparten!! Er nok mega frustrert jeg også, og husker at i tre år nå så har dette vært hoved tale emnet hele sommeren, men når sommeren er over går det i glemme boka til neste sommer!! Fy f... så frustrerende!!!!!!!!!!!!!! Ikke ofte jeg blir irritert, men nå....... Skal på seinvakt i dag også og lide meg igjennom!! Kos deg i varmen, så skal jeg kjøle meg litt ned!!! Klem!

borghild sa...

Grattis med award, og ville bare si at det var en super idé med den sengegavelen i innlegget under!! Disse vanlige grindene er jo ikke særlig pene, men det var jammen denne!! Ha en fortsatt fin og varm helg!! Klem B:-)

Marita sa...

Litt sent men har vært nettløs... Men nå er jeg på nett igjen så her kommer min gratulasjon og takketitakk ;) Tenk at jeg har fått min første award, vet ikke om det er så fortjent da, så nå må jeg vel jobbe litt for å gjøre meg fortjent til den, hehe...
Du er super du! Grattis og takk