tirsdag 1. juli 2008

Gult er kult?


Først må jeg bare fortelle at vi hadde en kjempefin helg i Tr.heim, ute og spiste middag og på kino på fredagen, fikk med meg herr Fagerheim på Sex og singelliv filmen. Det var han og 2 andre menn, og en haug med kvinner i alle aldre ;-D
Men vi likte den begge to.


På lørdag etter en god hotellfrokost dro vi på Ikea, 5 og en halv time gikk såååå fort, selv om hengeren ble igjen hjemme fikk vi da med oss en god del.
Faktisk så mye at jeg viser heller etter hvert, hvis ikke måtte jeg ha lastet bilder halve natten *rødme*

Men to orkideer og sommergardiner til stuen ser dere her, og 4 rammer jeg planlegger å ha bilder av ungene i.
Når jeg klarer bestemme meg hvor jeg skal ha de, og hvilke bilder som skal i....


I går var det fremdeles ikke det beste været ute og hva er vel da mer naturlig enn å ommøblere?
Graviditet ingen hindring, til min mammas bekymring holder jeg på som jeg alltid gjør, og har flyttet om på lillemanns rom og på stuene.

Det hvite skapet fikk ny plass, etter flere forsøk, og jeg fikk endelig tatt ut juleserviset!!
Nå er det middag og kaffeserviset Sitron av Ferdinand Finne her inne.
Jeg synes det er nydelig selv om det er veldig gult, mesteparten av delene fikk vi i bryllupsgave da vi giftet oss for snart 9 år siden. Ikke helt komplett enda, men vi skal jo være gift et helt liv så hvem har det travelt ;-PMotiv på krusene...

Motiv fra middagstallerken og annretningsfat...

Og denne søte fløtemuggen og sukkerskålen hører ikke til i det hele tatt, det fant jeg på loppis for mange år siden, men det passer jo så fint til:0)

Og da det liksom lyser gult her på spisestuen måtte jeg bare hente noen blomster i hagen...som prikken over I`en...snart påske? hehe..


Men i dag kom endelig solen og varmen tilbake, og i strålende vær har vesla hjulpet mammaen sin masse, vi beiset platting, og da lillemann våknet så var hun barnevakt og de trillet ball og kjørte lekebil side om side med meg.

Det ble stor forskjell, egentlig er dette matrialet som skal brukes til å lage veranda men herr Fagerheim snekret de til en midlertidig platting i fjor.
Nå blir det nok ikke verandasnekring i år heller, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det beste ut av det...hvordan det ble ferdig får jeg muligens vise i et innlegg i morgen ;0)

9 kommentarer:

Anne sa...

Ja... byferie, shopping og hotellovernattinger er luksus for oss husmødre. Vi byttet plass vi da, for vi dro til Molde :-)))

Flott dag til deg, og ser at sola kommer stigende også.

Anne sa...

Og GULT er kult, men ikke i gangen min. Hadde du sett den, hadde du sikkert blit uvel, DET blir jeg så nå skal det males.

Fjordheim sa...

Hei. Lå også på hotell i helgen, men det hadde jeg bestilt selv. Men koselig var det selv om det ikke akurat var kjærestehelg. Vi hadde med vår sønn på snart 16 år og delte rom med han.
Fine gardiner du fant på Ikea. Hadde tenkt å se på det, men glemte det. Var jo så mye folk en fredag formiddag i regnvær.
Fikk nå med meg litt likevel. Skal vel innom om tre uker igjen når vi skal til jæren.
Ha en flott dag :)

Prinsesse Elin sa...

Så gøy det høres ut! Husker da jeg bodde langt bort fra IKEA og kom dit, ja da handla jeg som en gal! Nå bor jeg 10 minutter fra og det blir sånn full fart inn og enda fortere ut. he he. Men de har mye bra. Gult er ikke min favoritt farge....men dette var jammen kult. Jeg liker gult hos Fagerheim jeg:O)
Ha en herlig ful dag. Klem fra Elin:O)

Jorunn sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg! Du det servicet er bare lekkert :0) Beundret stuegardinene dine da jeg plutselig ble oppmerksom på hva som var utenfor vinduene, for en utsikt! Jeg drømmer nemlig om å bo med vann og fjell rundt meg, er ikke mye av det her i Indre Østfold, her er det bare skog og åkre.
Ha en deilig dag!!

Linda sa...

Hei Aina!Det er er herlig mrd barnefri.Her er det bare kaninen og jeg hjemme,herlig stille i huset.Har bare 1 dag igjen på jobb før ferien.Herlig.I dag hadde vi jordbærfest i sansehagen.Sol,glade ansikter og gode bær.Flott :))
Friskt og fint servise hos deg.
Ser for meg litt sydlansk mat på fat...God sommerkveld.Klem :))

Anonym sa...

Det var et utrolig flott service, og en herlig fargeklatt å se på:) Jeg var også på Ikea på lørdag, men tror ikke jeg køpte så mye som deg:) Bor i Tr.heim jeg, så jeg er der en del, kan man si. Så fin en blogg du har - koselig å besøke deg! Kommer tilbake!

Grete sa...

Hei,har alltid likt gult jeg,men det skal liksom ikke være "in" det nå,så jeg prøver å tone det litt ned.Ferdinant Finne-serviset er kjempefint og fortjener å ha en plass der det vises.
Kos deg i fineværet!

Prinsesse Elin sa...

Takk det samme. Ja de begynner og bli temmelig vassne. Holder på å døøøøøøø jeg har så mye jeg skulle tatt bilder av å lagt ut på bloggen men no camera yet! Prinsessa kommer hjem i morra så da blir det vel en del knipsing. he he. Kos deg i sola. Nå skal jeg nedover og kjøpe transferpapir til noen små prosjekter:O)