søndag 17. februar 2008

Lørdagssyssler?

Endelig er det helg, eller for meg, er det helg nå igjen?
Denne uken har det jo vært skolefri, samt mannen min tok seg to feriedager så jeg har egentlig hatt helg-følelse i mange dager:0)

Jeg har endelig fått ånden over meg igjen, så i dag har jeg malt på loftstuen, malt taklister på veslas rom og grunnet 2 bokhyller, godt å endelig få startet med noe jeg skulle ha gjort lenge.
Eneste aberet er at nå er huset på ende, jeg har rotet noe så innmari!
Men det blir jo bra etter hvert, gleder meg til jeg blir ferdig, og da skal jeg vel legge ut noen bilder.
I påvente av de kan dere jo få se hva annet jeg har begynt på:


Dere er så mange flittige bloggere som frister med så mye lekkert, og jeg ble så imponert over de fine bestemorrutene som hekles, slikt teppe ønsker jeg meg også.
Så da er det pause i strikking og sying, og fram med heklenål, jeg likte så godt disse fargene men burde muligens hatt et par til, hva tror dere?Det var ikke så lett som jeg hadde trodd, har jo aldri heklet før og måtte få hjelp av både svigermor og Merete.


Alle mine uferdige prosjekt og streving med heklingen gir meg grå hår!!
Og nå har de blitt for mange til at jeg bare kan nappe de elegant ut, lillemann river forresten av meg et par dotter for dagen så sveisen er et heller sørgelig syn;-p

Må forresten fiffe seg litt opp når en skal i bursdagsselskap til stor tante-gutt som blir hele 4 år på søndag.
Så da var det bare å prøve berge det som berges kan, og da leker jeg frisør på mini badet vårt:0)


Ha en flott helg alle bloggvenner, kjente og kjære, grå eller ei:0)

19 kommentarer:

Anita sa...

Resultatet ble nok bra!!! Men er ikke du egentlig lys?? Vi skal også i bursdag idag, men det er til broren min og han er 46 år!!!
Syns lappene dine er kjempfine jeg! Nok farger det! Igår skjedde det en tragedie her!! Det ene av mine to nye krus gikk igulvet *vræææææææææl*! Har jo såå mye annet som jeg egentlig ikke liker, så hvorfor et av de nye??!! Vel mannen kjøper nytt til meg i morgen da! Men kjedelig likevel!
Ha en strålende søndag!
KLemmer fra Anita

Nina i Paradiset sa...

Imponert jeg!
De rutene er jo ikke de enkleste å hekle, når en ikke har heklet noe før da! (jeg kan det ikke!)
Ellers har vi sett på ett hus i dag, men det var nok det vi på dialekt kaller: pellrøte!
Koselig og idyllisk, men meeengder av arbeid!

Linda sa...

Hei Aina!Flotte bestemorsruter,ser noen andre bloggere hekler to omganger av et par av fargene,så får du kvadrater på 9-10 omganger.
Se hos Mias landliv hun har noen farger likt deg.Lykke til!
Ha en fin søndagskveld.Hilsen Linda

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann! Det ser jo ut til at du klarer deg bra med helklingen.. Så du hadde hårfargeprodukter der, jeg farget håret selv for en uke siden, og hår enda flekker i vasken.. Har gnikket og gnikket.. Prøvd både skurekrem og whitesprit.. Sterke stoff vi putter i håret..
:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei igjen og takk for melding! Er nybegynner som blogger (begynt for en uke siden). Du spurte om serviset mitt: De to øverste bildene er serviset fra Villeroy og Boch og heter Ivoire. De firkantede tallerkene heter fapor.
Legger en link til det, håper det er ok. :O)

Zizzi Molde sa...

Hei du !! må si jeg ble skikkelig imponert over både ekteskaps-planer og hekleproskjekt. Jeg har lyst å lære meg å hekle jeg og, kanskje du kan ta meg i kurs? kjedelig å strikke skjerf i lengden, har jeg funnet ut. Håper dere ikke har regnet bort i dag, det har vi nesten gjort :-)

Ha en fin mandag!!

klem fra meg

Lena sa...

Fine ruter!Har også laget et par stykker, også i rosa,hvitt og brunt. eller beige...
Bruker tre farger bare jeg, syns det er nok..

Emmeline sa...

Nå har jeg smilt og ledd her for meg selv mens jeg har lest igjennom de siste innleggene dine:)

For det første må jeg si at den lille håpefulle grøtspisende mannen som skal giftes bort er en skikkelig søtnos! Tror det kommer til å bli rift om den karen med de flotte øynene sine:)

Noen grå hår i manken må man vel regne med. Jeg har ikke fått noen enda, kanskje ikke så rart siden min far på sytti år ikke har et eneste grått hår han heller. Når jeg ser på min flotte mann så blir jeg litt mer bekymret for der har det plutselig poppet opp en hel haug... Er det meg som plager han så forferdelig mon tro? Jaja, det spiller jo egentlig ikke så stor rolle?? Og litt hårfarge skjuler jo problemene på et blunk.

SÅ må jeg jo skryte av dine flotte hekleruter. Vi har jo omtrent de samme fargene! Fine farger syns jeg, og nå er jeg i havn med 100 ruter, men må jo innrømme at det går VELDIG i rykk og i napp...
Det er ikke det store tempoet så det kommer til å ta tid før man kan bre på seg et hekleteppe her hos oss iallefall, men fint blir det med rutene dine..Så disse må du være fornøyd med.

Ser du vil ha melis på kransekaken, hehehehe...Ja det vil jeg også-til vanlig--men siden klokken var blitt 02.00 om natten tok jeg en beslutning om å kutte ut hele melisen...
Det er ikke akkurat noen finesmacker familie som skulle ha den i besøket sitt. De serverte kransekake ( uten melis) og sjokoladekake i langpanne
(hahaha) så det funket jo greit nok det!! Du må ha en fin uke, kos deg med lillegutt, nyfarget hår og heklelapper:) Tudelu!

Merete sa...

søte ruter du heklar!! likte godt fargane du har sett saman :o)
Kjekt med fridagar så ein får unnagjort litt i huset og..kanskje litt kjedelig når ein held på, men det blir jo sååå kjekt etterpå!! ha ein fin mandag :o)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koselege bestemorsruter du heklar, og så fine fargar:)
Du høyrest litt ut som meg når eg malar og styrer på, men godt når det er gjort:)
Det var nokre herlege bilete du viste i innlegget under. Sånne søte små gjer at eg kjenner det langt inn i eggstokkane *fnis*
Ha ein fin kveld:)

Lene sa...

Duuu - så flink du er!! Og så har du aldri hekla før?? Det ble jo knallfint, og jeg synes ikke du trenger flere farger. Men om du likevel ønsker en til, kanskje det hadde vært fint med en beige?

Og så befriende deilig å høre at også andre roter så inmari når de holder på, ;) Jeg er altså heelt håpløs!! Og min mann flyr og rydder, hihi :)

Jeg leste innlegget ditt nedenunder - og fikk meg en herlig latter :) Duuuu - dere er klar over lover vedrørende tvangsekteskap, hehehehe. Men nyyydelig og morsomt innlegg, da :)

Ha en fin kveld, Aina - og jeg er kjempeglad du blir med meg :)

Klem :)

Anita sa...

Sjekk bildet av skapet mitt igjen så ser du at jeg kun viser nederste del;o)! Også er jo skapet helt nytt!! Har ikke rukket og rote der! Jeg kan love deg at jeg aldri vil komme til å blogge innsiden av noe som helst annet her i huset*ler*
Ha en koselig uke videre!

Emmeline sa...

Midt på natten??? Ser at du har lagt igjen en hilsen hos meg klokken 03.22---er du gal???
Eller kanskje du er på nattevakt, hva vet jeg??? Du sover vel kanskje nå da?
Men jeg ville jo bare se om det var noe nytt på heklefronten, men det var det jo ikke. Jeg har fremdeles mine 100 lapper og har ikke kommet videre med dem...men etterhvert så må jeg klare å komme meg i havn syns jeg:) Ha en fin dag!

Stjernebarna sa...

hei du.takk for kommentar:-)kan vel sikkert stikke innom neste gang ja,vært koslig det...er noe dritt med navnemalinga ja,tar så sykt masse tid...
http://løvebarna.no/ linken til der jeg kjøpte avstøpningssettet...der har de masse fint.nå skal jeg og knøttet ut å gå en lang tur:-)ha en fin dag da berta:-)
klemz fra Frei

My little footprints sa...

Grå hår? Ja la meg se her.. *går bort til speilet* Joda, i en alder av 26 år, så har vel denne heklingen gitt meg grå hår!!!! hihi.. Nei, så ille er det vel kanskje ikke, men i tankene mine er hele huet mit blitt hvitt ;) Jeg er helt håpløs med disse bestemorsrutene ja, jeg prøver og jeg prøver.. Jeg skal få lagt ut et bilde av denne toppluen min, men jeg får vel bare pent vente til at jeg har iallefall en rute som ser sånn nogenlunde ut hihi ;) JEG VIL OGSÅ HA BESØK som kan hekle lapper sammen med meg.. hihi.. Dine ble iallefall kjempefine! I kveld har jeg lappeproskjekt på gang og får lese de 40 mailene Anita har sendt til meg for å veilede meg.. haha.. ikke så mange da, men det er vel ikke så langt unna snart *knis*
Ønsker deg en kjempefin dag!
Klemmer fra Beth

Monika sa...

Heia
Det var da flotte ruter (-:
Du er jo godt i gang
eg hekler også slike ruter
Har litt meir farger - 2 rosa - 2 brune og 2 grønne og kvite
Er kommet opp i 30 ruter - men det er mange igjen
Smil fra monika
ps - fine blogg du har

Tonje sa...

Hei=)
For en nydelig blogg du har her=) Var virkelig en flott presentasjon av deg på gavealongen...

Ser du har linket til min gamle blogg (Interiørhuset) Du må gjerne ta en titt innom min nye blogg og linke til den=)

Anne-Berit sa...

Syns rutene dine var kjempefine,blir nok et fint teppe av dem vil jeg tro.Gøy å se at det er flere som liker å "herje"med håre,som jeg pleier å si.Nå har jeg vært ganske blond stripet ei stund,så nå er det tid for forandring føler jeg,og jeg blir nok betraktelig mørkere til helgen.Og jeg gjør som du,blir `ny`på mitt lille bad.Ha det fint:o)

Bo med Lena sa...

Hei og takk for kosleig hilsen.

Nå har jeg oppdatert litt igjen:)

Lena