fredag 15. februar 2008

Be my valentine?


Hva skjer når to bestevenninner, som har holdt sammen som erteris så lenge at de ikke husker når vennskapet startet, får barn med kort tid mellom og av mottsatt kjønn?
Joda, velge hverandre som fadder til sine respektive førstefødde er en ting, men en ser for seg en framtid som hverandres barns svigermødre!!


*1.møte med svigermor juli 2007*

Nå har vi ikke kommet så langt i planleggingen at vi har satt noen bryllupsdato, men en og annen "date" har vi arrangert;-)
Og valentine dagen tilbrakte vi i Kristiansund slik at våre søte små kunne tilbringe litt kvalitetstid sammen.

Noe tyder på at interessen foreløbig er størst hos min gromgutt, og lille Lilly er mere skeptisk til mammaens valg...Men han imponerer jo med grøtspising, og alle vet jo at det er noe som kan gjøre inntrykk på jenter på rundt året...Og hvem kan vel motstå dette sjarmis smilet, en må bare se forbi grøten da hehe...

For å ikke snakke om blikk kontakt, svært viktig og det har han jo skjønt... Ekte Don Johann detta;-DDenne nydelige jenta kan jo sjarmere en gråstein!

Og min vakre jente, som jeg for øvrig har "lovd bort" til Meretes kjekke sønn, har løpt bena av seg i Baillby`n etter valentines gaver til mamma, pappa og lillebror. Snill som dagen er lang.

Arrangert ekteskap er nok mer vanlig hos nordmenn enn vi tror, vertfall i mødrenes fantasi og drømmer....

6 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åh! For noen sjarmiser :)) Klart de skal gifte seg !! Tenk så nydelige deres barn vil bli da , hihi!!!

Baailsund ja.....savner den, er jo opprinnelig derfra jeg vettu!

Ha en herlig helg , klem A

Merete sa...

He, he...artig innlegg som fekk meg til å trekkje på smilebåndet meir enn ein gong :o) søte små sjarmørar begge to!! og lykke til med fremtidig ekteskap.. ha ei god helg!!

My little footprints sa...

Hihi... For noen skjønne små barn ;) Søsteren min har en lita tulle, og venninna hennes en liten gutt, de er allerede forlovet thihi ;))
Ønsker deg en kjempefin helg, mulig med bryllupsforberedelser? hihi ;)
Klemmer fra Beth

Anne-Berit sa...

Så nudelige småkjærester da.Selv om jeg frykter for at mammaene kan bli litt tilsidesatt når tiden kommer ar de virkelig skal velge seg kjærester,så er det jo lov å drømme,enda ei stund ihvertfall.Men hvem vet hva som skjer ,kanskje.....Ha ei fortsatt fin helg:o)

Anita sa...

Nummin! Såå skjønne!
Ha en strålende helg!
Klemmer fra ANita

trønderjenta sa...

hehe, kjempe fine barn!:)