onsdag 3. oktober 2007

Perfect home

Huset vårt kan nok knappest kalles perfekt, men jeg jobber med saken hehe
Var på party og her forleden kom varene, syntes de var så fine:


Brødboks (som er alt for liten!)


Kaffe og te-krukker:


Hylle med tre krukker

4 kommentarer:

Vangen sa...

Åå nå ble jeg missunnelig;) De der er kjempe fine. Hadde passet kjempe godt hos meg hehe. Spørs om jeg må på et party jeg og. Skjønner ikke hvorfor de lager brødboksene for små,kan ikke være så vanskelig å vite størrelsen på et brød!..

Miss.T sa...

Heisann.
Så kjekt du likte bloggen min: ) Kjekke varer du har fått deg fra perfect home., jeg bestillte en katalog derfra for noen mnd siden, men den er fremdeles ikke dukket opp..hmm..Kommer nok på besøk igjen her ja.. masse kjekke før og etter bilder du har lagt ut.
Ønsker deg en flott høstdag : )

Aina sa...

Villa utsikten: Det er jo ikke lenge igjen til jul så det går jo an å ønske seg av gamle tanter og onkler for eksempel;-)
Fatter ikke at de bommet slik på brødboksen men det er kanskje meningen at en skal bake selv, hjemmelaget brød er vel mindre.

Miss.t. Det høres ut som du må bestille den på nytt men du sparer nok penger hvis du lar være hehe. Det kommer nok flere før og etter bilder så du er velkommen tilbake:)

Anonym sa...

ang brødboks så har jeg den samme, men jeg har 2 stk:) En til brød(det går 1 brød oppi) og en til knekkebrød og kjeks:) de står ved siden av hverandre, og det er bare råstilig!!