mandag 15. oktober 2007

Før og etter bilder del 3!

I dag kan vi se hvordan Martins rom ble, hadde forestilt meg rommet ganske annerledes men resultatet ble da ikke så verst, vertfall ikke i forhold til hva det var.

De som kjenner meg sier jeg er på mange måter er veeeldig tålmodig, men når det kommer til å få gjort noe, eller kjøpe noe kan jeg være av typen "det skulle ha vært i går" hvis dere skjønner hva jeg mener? :-P
Så da vi fikk beskjed at tapeten vi allerede hadde ventet en uke på ikke kunne fås før om 4-6 uker, ja da valgte vi noe helt annet-for den tapeten kunne vi få allerede dagen etter! Så det nydelige rommet med blå og hvite striper ble et skikkelig barnerom med en overdose av bamser !! hehe...


Da vi flyttet inn i 2002:
(hadde vi et dårlig kamera!)

Sukkerungen var jo ennå ikke planlagt så rommet skulle være mitt hobbyrom. Det ble sjelden brukt for jeg er så selsskapsyk at jeg tar heller hobbysakene ned på stuen så kan jeg skravle med min bedre halvdel, og se litt tv mens jeg holder på;-))

Slik så det ut des. 2002:
(unnskyldningen på rotet er at jeg hadde eksamener, drev med oppussing på alle rom, prøvde ordne til jul, og ventet gjester til nyttårsfeiring hihi)


Da vi hadde vært på ultralyd var det ingen tvil om at vi skulle lage et rom for en liten gutt, og når det nærmet seg termin holdt vi på som noen helter for å få mest mulig ferdig i huset før fødselen. Rakk jo selvfølgelig ikke alt, og mine foreldre var sikker på at jeg ville komme hjem fra føden og starte med mer oppussing.
Så mens jeg koste meg med nurket på sykehuset, malte mamma 2.strøket på panelet til taket og pappaen min hjalp mannen med å få det panelet opp.
Svigerfar kom å la tapet mens vi pludret med lillemann på stuen og vips hadde vi et barnerom:-))


Martins rom 2007:

Svigerfar i action:
Slik ble det...


Noen detaljer:Jeg malte og byttet stoff på en av to gamle krakker jeg kjøpte på loppis for noen år siden

Malte et gammelt furu hjørneskap til å ha klær i, tenkte å sy en gardin for glasset i døren, men har ikke kommet så langt.. Nå er den der;0)Er jo ikke helt ferdig når det gjelder møbelering og div. men sukkerungen sover jo fremdeles på vårt rom, så det blir jo en del forandringer før han havner her inne:-))
Her har han fått sengen på eget rom.
Neste gang kan vi jo titte på forandringer på Tuvas lekerom...
Fin orginal tapet i 2002!!


3 kommentarer:

Miss.T sa...

Så fint det var blitt å for en forandring.. jammen mange gode ideer å hente hos deg! Likte kjempegodt furuskapet du hadde malt og brukte som klesskap og den flotte kisten du hadde laget med navnet på *superfin *. Så flinkt du er !! ha en strålende dag : )

Ting og Tang sa...

Oj..mykje å gjer dokke ser ej:o)
Men de he nå vort bra fint me dokke, de må ej sei!!!!
Fine blogg:)

Aina sa...

Miss.t:Jeg prøver jo så godt jeg kan, med begrensninger av tid, ork og økonomi;-P Men er ganske fornøyd selv, lett når utgangspunktet er å ille hehe...
Håper du får en toppers dag også, 17 okt.er bursdagen til bestevenninna mi så det er en fin dag å få babyen på;-))
Klem!

Home sweet home: Ja, vi har gjort mye og har mye igjen. Men vi kjeder oss vertfall ikke her hehe.. og takk:-)