søndag 12. april 2009

Påsken snart over.


Påsken ble et etegilde alà julen, vi hadde besøk av foreldrene mine påskeaften, de kom på middag og jeg lagde en liten dekorasjon maken til en jeg hadde sett på Skaret/Lysgården.
Ikke akkurat påske, sikkert lagd med tanke på komfirmasjonene som kommer i mai, men syntes den var fin.
I dag hadde vi et vennepar til frokost, venninnen min hadde vært på påskeferie hos moren sin og stoppet hos oss på veien hjem til Sandefjord. Det var koselig.

Denne frosken var så søt at den måtte bli med hjem, samt en liten lysholder...snakk om dilldall;-DNå er påsken snart over, tulipanene synger på siste verset(de sprang aldri ut heller) men vi rekker et besøk av svigerforeldrene mine i morgen, og da blir det vel no mer godt å spise;0)


Ellers i dag har vi vært ute, trampoline, sandkasse, hagearbeid og rydding i kjelleren har holdt oss sysselsatt helt til kvelden.
Håper på samme finværet, eller helst like varmt og flott som påskeaften, da var det 21 grader her. Tok mange bilder men kameraet ligger igjen i kjelleren, får bli et annet innlegg.
Håper dere har det like fint som oss!

Klem fra

4 kommentarer:

Anita sa...

KOselig! Har kun hatt besøk i går vi da, og da spiste vi aspic og hjemme bakte loffrundstykker! Såå godt og litt lett mat! Nå fråtser vi godter og koser oss med Harry potter;0) Har vært på stranda i hele dag vi, grillet pølser og ryddet litt! Kos dere masse med siste rest!

Fjordheim sa...

Høres ut som dere har hatt herlige dager med koselig besøk og god mat. Ja slik høytidsdagene skal være. Her har de gått i jobb og masse god mat.
Så fint du har pyntet. Koselig dekorasjon.
Ha en god dag :)

Solstad sa...

Høres ut som ei deilig påske! Vi har ikke hatt noe besøk vi ....bare late dager åleine, deilig det også ;) På langfredag var vi på Skarstua .....flott plass med mange tips til oss som har konfirmant snart :)
Klem

Frøken Englefjes sa...

Lekkert bord! Det har blitt mye spising på meg også, men egentlig mest snop og bakverk, jeg elsker nemlig gjærbakst, men nå holder det og jeg er tilbake i hverdagen igjen fra og med imorgen!