lørdag 21. juni 2008

Award fra Kerstin.

Jeg fikk denne awarden fra Kerstin, tusen takk for den.
Jeg skal gi den videre til 5 stk, alltid like vanskelig for helst skulle jeg gitt den til så mange.
Det er så mange positive, herlige bloggdamer som skriver så triveligt, legger ut de nydeligste bilder og deler av seg selv og hverdagen sin.

Men denne gangen blir det disse som får award fra meg:

Gøy på landet, Jorunn som organiserer gave alongen, som gjør at vi får pakke i posten fra vår hemmelige venn. Litt av en jobb det tenker jeg, og hun har en trivelig blogg både fra huset på landet og hjemmet på Island.

Anna Lisas hjerteblogg som er nybakt mamma til en nydelig liten gutt, foruten 3 andre flotte barn, og som viser koselige bilder av barna og hjemmet sitt.

Silje-sin, alltid like inspirerende blogg med flotte innlegg, og trivelige kommentarer.

Mali-mo, med de nydeligste bilder av datteren og hjemmet sitt.

Vita pelargoner og zink Lisa, for flott blogg full av inspirasjon og som syr så mye fint, og en råtjangs; min hemmelige venn(?)

Dere alle fortjener dennne awarden for bloggene deres, kommentarene deres inspirerer og gjør dagene mine og andres bedre:0)

***

Vesla hadde siste skoledag på torsdag, tenk lille jenta mi skal snart begynne i 4.klasse!!
De fikk ha med snop og brus på skolen siste dagen, og hun ville ha med Fanta fra 1.5 liters flaske i en mindre.
Alltid like morsomt å putte lapper i matboksen og finne på snodige ting å sende med.
Hun blir flau av denne rare mammen, men det lyser av henne at hun setter pris på det ...selv om hun sier: "ååååååååå mammma!!"Denne gangen dekorerte jeg brusflasken hennes hehe...


Ha en fin-fin lørdag!

Klem fra den rare mammaen, som skal sove litt mer...

7 kommentarer:

borghild sa...

Åh ser dere har brus fra Oscar Sylte! Jeg lengter fremdeles etter pærebrusen vi alltid kjøpte da vi var i Ålesund på håndballturneringer... Men det er maaange år siden nå:-)
Koselige detaljer fra barnerommet i innlegget under!!:-)
Ha en fin søndag! Klem B:-)

Belinda Renee sa...

Så koselig da :-)

mali-mo sa...

For en søt brus-overraskelse! Kan skjønne hun ble glad for den! Kanskje det er litt "flaut" ovenfor andre, men inni seg er jeg sikker på at hun syns det er fantastisk! Husker brusen godt fra jeg bodde på Vestnes..mmm.

Tusen takk for award! Snill du er, blir utrolig glad for sånt jeg ;) Så kjekt at du skriver så fint om bloggen mei, er så kjekt at noen liker å "stikke innom" meg :) Ønsker deg en kjempefin kveld videre :)

Emmeline sa...

Gratulerer med vel fortjent award:) Så koselig med den brusen.,.. Snakk om å gjøre en sånn brus til det lille ekstra.


Jeg hadde en gang en liten og veldig bestemt og stadig rasende ung dame som elev i første klasse. Hun var så UTROLIG sta, og gikk med sjøstøvler uavhengig av vær for hun giddet ikke å lære seg å knytte lisser.
Hun var stadig fornærmet for noe; og jeg syns jo bare den damen var den mest fornøyelige lille damen i verden... Hun var for eksempel veldig engstelig for Roald Dahl sin krokodillebok og måtte sitte bak en skapdør når jeg skulle lese den høyt...

Denne brusen minner meg om henne, for moren hennes var så UTROLIG flink til å legge igjen små lapper i matboksen i pennalet i sekken i gymtøyet...Akkurat den moren gjorde det nok i håp om at datteren da skulle vende den gode siden til, hehehehe...Men det gjorde hun i grunnen bare når det passet henne--uavhengig av både vær vind og lapper...

Regner med at prinsessen din er en en sånn superprinsesse uansett om det kommer lekre brusflasker eller ei;) Men koselig var det jammen!

Tulipaner og krystaller sa...

Hei.
Så koselig med personlig merke på brusen.
Ikke noe å være flau for. Med det er vel noe med alderen det der.

For et fint lekerom. Nesten for gale å rote det til. Heldige barn.

Sitter hjemme i pøsregn. Venter på helgen, for da....er det ferie. Jippi.

Ha en fin uke og forhåpentlig flott vær.

Klem Marit.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej!tusen tack vännen!! vad glad jag blir!!det är något galet med bloggen fr jag kan inte lägga upp några inlägg. Hoppas du och familjen hade en fin midsommar. Kram

Jorunn sa...

Åh, tusen tusen millioner takk for en supersøt award! Du er snill du Aina!

Kjempesøte brusflasker, veldig koselig gjort synes jeg!

Ønsker deg en fin ferie, og håper du får SOL og deilig vær etterhvert.

Klemmer fra Jorunn