fredag 9. mai 2008

Hjemkomst...

Hòla!
Vi har altså kommet hjem fra en flott ferie, selv om jeg godt kunne vært lengre, men influensa har slått meg helt ut så jeg har ikke en gang orket tanken på å blogge!!
Vi hadde det så herlig med en perfekt temperatur på 23 grader i skyggen og late dager i solen.
Badevannet derimot var en helt annen sak..isbading er IKKE helt meg, men jeg jumpet da uti flere dager sammen med vesla.
Med det resultatet at vi ble begge forkjølet.

(Martins eneste utendørsbad!)

Litt shopping ble det jo også, vesla måtte ha seg senjorita-kjole med tilhørende sko, diverse badedyr og annet kjekt, jeg kom hjem med to lys og to bokser kakestrø!!?
La visst shoppinglysten igjen hjemme hehe..Å dra på sydentur med disse ungene var bare fryd og gammen, flyturene gikk lett som en lek og feriehumøret var det ingenting å klage på.

Denne karen sjarmerte alt som gikk på to bein! En amerikaner lurte på om det var en av bluesbrother karene vi hadde med, og jentene i spansk klassen på tur visste ikke å få nok av han...makan til flørt skal en lete lenge etter!Nå skulle jeg ha vært modig nok til å legge ut noen delikate og herlige bilder av mine bein, å glemme solkremsmøring på baksiden av føttene er ikke å anbefale.
Men da kompleksene tar overhånd, og siden jeg langt ifra ser ut som noen bikinimodell så blir det et bilde av vesla på hest;-P
Vi besøkte en park den ene dagen, med mange fantastiske dyr.
Show med papegøyer og seler, gullgraving, god mat og flotte omgivelser-er dere på Lanzarote må dere besøke Texas ranch park.


Vi hadde et par dager i Oslo også, besøkte noen venner og måtte jo en tur for se den nye Operaen. Veldig flott, men jeg kan ikke la være å tenke på prisen det kostet å bygge den opp mot alt annet som de kronene kunne vært brukt på..eks eldreomsorgen eller sykehushotell(selv om akkurat det løser seg jo heldigvis nå)....

Og forresten så synes jeg 76 kroner for to kopper filterkaffe er en smule dyrt!!Men jeg tålte jo ikke klimaforandringene og kom hjem og fikk skikkelig influensa, heldigvis har herr Fagerheim pappaperm. for han har måttet tatt seg av unger og heimen mens jeg har ligget rett ut i en uke!
Nå begynner jeg så smått å dra meg til heldigvis, for på tirsdag begynner mannen i jobb igjen.

I dag har vi faktisk vært en tur i Kristiansund, må jo benytte tjangsen når en har litt overskudd, men nå er jeg heeelt ferdig.
Skulle lage et innlegg til, var en tur innom Låvebutikken, og nå har jeg fått igjen handlelysten, men det får vente til i morgen.
Og da skal jeg ta meg en runde rundt hos dere også, se hva spennende jeg har gått glipp av i det siste.


Ha en fin helg!


Forresten, Mamma Millan, du har ikke sendt meg adressen din!!

3 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

76,- for kaffe er jæ...dyrt. Du kan få den gratisk hos meg og så baker jeg Norges beste ostekake og den kan du også få HELT GRATISK. Det har merkes at du har vært på ferie. Godt å ha deg tilbake igjen;O)

Anita sa...

Velkommen tilbake!! Høres ut som dere har hatt det kjempeflott!! Er ikke misunnelig;o) Glad jeg ikke drikker kaffe jeg *ler* Snakket forresten med ei som hadde vært på bryggerestaurant her om dagen og tatt en halvliter!! Den kostet 89,-!!!!!!!! DET syns jeg var helt sykt! Ha en flott pinse kjære du!

Christinas låvebutikk sa...

Heia AINA!!!!
Jeg og navn sjø... Men du fikk ett på A da!!
Så fornøyd med bade tilda!! Jeg syns den er berre lekker!! Passet så godt der nede for der er det litt rosa! Alt kan ikke være blått.
Så denne er jeg RÅ fornøyd med!! Og SPA settet er noe jeg virkelig trenger!!
Enig med Elin..godt å ha deg tilbake!
Ha en nydelig helg og god bedring!!