mandag 26. mai 2008

Mai helg.

God kveld i stuen alle kjente og ukjente.

Håper dere alle har hatt en fin helg.
Jeg har benyttet meg av finværet og tatt et skikkelig skippertak i hagen, holdt på så jeg nærmest så styggen selv.

I dag har jeg tatt det mer med ro, kroppen kjentes ut som den tilhørte ei på 95, og hele meg verket.
Men slik er det vel når en skal rekke over så mye på kort tid, jeg har klipt plen, luket ugress, skrubbet hagedam, vasket hagemøbler(bare rukket malt et strøk på bordet) plantet litt flere blomster, malt skap, noen lister, en flekk i taket(?) sjenken, hatt megaopprydding på lekerommet og ryddet og vasket hus.
Har krøpet til sengs rundt 05.oo hver natt, ikke sunt men veeeldig meg!!


Skapet er snart ferdig, måtte bare legge ut bilde selv om glassene må skrapes for malings søl og vaskes, og jeg har ikke fått kjøpt nye knotter. Det hører til en pyntelist på toppen som jeg egentlig ikke hadde tenkt å ta på, men tror jeg har ombestemt meg, den får males i morgen;0)

Med litt Green gate og pynt ble den ikke så verst.
Så var det det siste handleraidet da, jeg syntes dette minidrivhuset var så søtt (og billig) så jeg kjøpte like gjerne to av det også...men knuste en glassrute da jeg monterte det-ergelig!
Det står ute ved trappen men det er så mørkt ute at det er ingen vits å ta bilde av det. Tror de blir fine med blomster i, her har jeg bare hatt i noen falske for ingen av plantene mine er små nok.

Løperen var også i to pk. men den andre er allerede til vask!
Vi hadde svigerforeldrene mine på middagsbesøk i dag, herr Fagerheim brilijerte med biff...nam nam!


Kaffen og desserten tok vi på plattingen i finværet, skikkelig reste-lag med jordbær, is og kake, må jo unne seg litt godt en gang i blandt (eller ofte hehe...)

Og siste kjøp, foruten noen meter med stoff, var dette fugleburet, likte jo det også men prisen enda bedre. Planen er å spraymale det hvitt, aner ikke hva jeg skal ha i det ennå. ( kjøpte forresten bare et eksemplar hehe..)

Jeg håper finværet holder seg denne uken, har jo fri til fredag og hagemøblene skal males denne uken, basta bom!!
Ønsker dere alle en herlig ukestart, mulig jeg byr på noen hagebilder denne uken;-D

Tata!

10 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Oj så vi jobber og maler i blogglandia, ikke klokt!;o) Skapt ble så skjønt med diverse greeengatesaker! Hagearbeid er tungt ,iallefall de største skippertakene hver vår. Hvitt er lekkert men himla mye arbeid å holde det, merker at det er mye vasking og maling..mer enn før da burgunder og blå hagemøbler var in, hihi.
Ha en herlig uke!

Emmeline sa...

Herligheten for en Duracellkanin du har utviklet deg til å bli?? Helt utrolig hvor mye du har klart å få til på no time;) Knallfint skap og stilig med Greengaten på utstilling. Det liker vi!!
Utrolig søtt minidrivhus. Jeg så et fuglehus på Kid i dag; med lyslykt inni. Det var en lyslykt i fuglehusinnpakning med andre ord:)
Ser så deilig ut med kaffe og dessert på plattingen; jeg skulle gjerne hatt en platting med mine planer for morgendagen; mend et går vel helst bra tilslutt får vi håpe:) I motbakke blir det også fest:) Lykke til med maling av utemøbler. Her har vi faktisk plast enn så lenge: På hytten er det planer om flotte hvite og nye tremøbler, men her har vi ikke noe sted å lagre møblene på vinteren, så frem til vi har bygget en utebod får vi klare oss med plastmøbler;)

liven sa...

Skapet ble flott det!!
Mye å gjøre på denne tiden av året.
Jeg føler at jeg har tatt litt vann over hodet.....man skal jo nyte denne fine tiden også!!
Så da må jeg bare se hva jeg kan utsette til høsten!!
Det kan vi jo ikke gjøre med hagearbeidet. Her i bloggverden får jeg alltid arbeidslyst da!!
Skjønt minidrivhus og fuglebur:)
Reiste på hageland for å se om de hadde fuglebur der! Hadde nemlig sett et hos prinsessen........men dessverre ikke på vår hageland avdeling hadde de det selvfølgelig!!

Ha en fin uke:O)

Lene sa...

Hei, Aina - med propell, formoder jeg. Blir helt anpusten av alt du rekker. Selv synes jeg bare jeg går rundt meg selv om dagen. Nåja, vi fikk satt i gang et skikkelig raid nede i kjellere i dag. Kst, kast, kast!! Og DET er deilig det. Trodde også jeg skulle rekke å male litt haemøbler, men nei, du. Jeg har visst ikke propell - ikke nå lengre (det hender den forsvinner med årene, så pass godt på og ikke slit den heeelt ut).

Skapet ditt ble så nydelig, og så så mye fint du har inni det.

Og så lurer jeg på hvor du har fått tak i både minidrivhusene dine og det søte fugleburet. Kjempefine saker som også hadde passet heeelt supert i Drammen :)

Ha en fin kveld, og pust litt ut, Aina :)

Gdo klem til deg :)

Prinsesse Elin sa...

Du må jo være dama som helgarderer seg:) To av hver bare for det er så fint. he he
Skapet er nydelig og alt inni også. Jeg liker alt hos deg jeg. Du er best!!!Masse klemmer fra Elin:O)

My little footprints sa...

Hei Aina!
Kjære vene som du henger i, jeg er virkelig imponert! Nå må du passe på å kose deg litt innimellom også da ;) Men, er du som meg, så er det vanskelig å la være om man vet at noe må gjøres ;) Får liksom ikke helt fred før jeg gjør det.. helt håpløs! jeg leste utfordringen din under her, skal si jeg satte i gapskratt når jeg leste at din mann til tider kan kalle deg for deres konelige høyhet!! haha.. den var morsom ;))) Roy kan si; deres majestet innimellom han da.. *ler* skjønner ikke hva han tenker på? hihi.. Drivhuset og fugleburet var fantastisk flott! Hadde tenkt meg et fuglebur jeg også, men har ikke funnet det enda, jeg får ta meg en tur på leting snart. ALT kan jeg bare ikke finne på loppis.. haha ;)
Ønsker deg en kjempefin uke!
Klemmer fra Beth

Anne sa...

På tur inn i bloggen din nå i kveld slår det meg...., dette er den 5 sykepleieren jeg besøker i løpet av bare noen minutter !!!
Hva er det mes oss da, som gjør oss til ivrige bloggere ??

Hmmm, den må grubles på, og kanskje blir det til et innlegg også :-)

Ser man i din blogg er svaret enkelt : innarbeidet effektivitet.

Ser man i min blogg : bare galskap her også :-(

Christinas låvebutikk sa...

Så flink du er Aina! Skikkelig energi bombe! Sånn var ikke jeg da jeg svanger!
Fint skap med GG inni!
Koselig der ute med deg også!
Ønsker deg en nydelig uke med masse sol!
KLEM!!

tinemor sa...

Som du har jobba og stått på!!
Skikkelig imponert jeg. Ikke rart du føler deg som en 90 åring......
Håper været blir ok i uka jeg å. For her skal det også males utemøbler. De er blitt så stygge.
Spennende å se resultatet. Skapet ditt ble kjempefint!

mali-mo sa...

For en effektivitet! Blir helt matt jeg, men får skylde på eksamen. Og vårslapphet? Må ta meg på tak snart og fått gått løs på haugen med ting som skulle vært gjort hehe. Jammen har du vært effektiv. Skapet ble fint som hvitt. Sånn Green Gate har jeg også forresten, men bare en enslig kopp, som er BARE min hehe.