tirsdag 11. mars 2008

Vårfornemmelser!

Interiør gave alongen er i gang for i år(første gang for meg), her er noen spørsmål som vi skulle svare på, temaet er " Vi gleder oss til våren";


Hva liker du best med våren?

Jeg liker best at solen kommer tilbake, snøen smelter og det begynner å bli litt grønt, at det spirer i hage og grøftekant.


Hvordan tar du våren inn i huset ditt?

Våren inn i huset er friske blomster, blomsterløk og vindusvask, det blir gjerne skiftet til lettere gardiner.

Her er det vår når vesla begynner å plukke greiner, kvister, fine steiner og vårblomster for å ta med hjem for å glede mammaen sin.


Hvilken farge synes du er mest vår?

Hvitt passer jo året rundt, men pastellfarger og grønn farge(slik Green Gate grønn som Gøy på landet kaller det)er vår-farger for meg.


Hvordan er en perfekt vårdag for deg?

Perfekt vårdag kan være når vi stabler ved til tørk og setter oss i solveggen, tar ut trampolinen til vesla og venninnene, så barnelatter fyller luften rundt oss.

Eller nå med baby i hus, rusle en lang tur med vognen i fin-været.


Kaffe eller te?

Her er det kaffe som teller, det "bøttes" innpå. På en bytur går det helst i mocca kaffe.


Hvilke planer har du for våren som ligger framfor oss?

I siste del av permisjonen min (som egentlig er fjorårets sommerferie) drar vi til syden, 14. april reiser vi for å ta litt sommer på forskudd.

Ellers planer for våren er vel å gjøre mer på hus og i hage.


Liker du hagearbeide? Joda, liker hagearbeid men det er også et slit! Hagen er egentlig en moseplen og her finnes nesten ikke jord, alt er i skråning og det er mest stein! Men drømmen er jo en hage full av blomster uten alt ugresset:0)
Har ikke nok grønne fingre til å så frø selv og slikt, men jeg vet å gi pengene bein å gå på hos gartnerne;-P

Og så har naboen min den flotte hagen og hun gir meg mange avleggere (noen overlever jo også).


14 kommentarer:

Hulda sa...

Mange vårlige tanker her hos deg i dag. :) Fint bilde også.

Silkeline sa...

Hjertelig takk for så hyggelig kommentar inne hos meg:) etter å ha lest dette innlegget lengter jeg enda mer etter våren!!! Det skal bli såååå godt med litt sol og varme, og jeg gleder meg til å stulle litt i hagen.

Ha en fin onsdag:)

Christinas låvebutikk sa...

Tusen takk for kommentar! Ja dere må ta dere en tur-masse nytt. Åpent frem til onsdag men er jeg hjemme er det bare å sende en sms å høre om jeg er her. Jeg bor bare 5 meter unna!! Ja det er HD duker 40#40 29.-, 40#150 (ca) 199,- og 120#120 149,- Har alle tre!! Koselige med vår og deilig vær her!! Ha en fin kveld!

Bo med Lena sa...

Hei.

Joda, mannen min glimter til innimellom:))

Dere får også kose dere på ferietur. Vi var på sydentur med unger for første gang for 2 1/2 år siden, og ungene snakker om det ennå! Det gjorde et uutslettelig inntrykk. Så gled dere!

Ha en fortsatt fin onsdagskveld.

Lena :)

Tonje sa...

Så koslig at du likte boken jeg la ut i forrige innlegg=)

Her var det virkelig vårlig og fint,jeg har også fått lakt ut mine svar nå...

Brocante sa...

Jeg leste et av dine tidligere innlegg om dugnaden dere hadde på gamlehjemmet med å male å pusse opp gamle møbler, trekke om stoler, sy puter etc. Tenk om vi bare hadde hatt slik innstillig alle sammen - tenk så godt vi alle kunne hatt det. Det var så fint å lese om! Det lyste opp dagen for meg i dag!!!!

irina sa...

Tusen Takk Aina

Det var utrolig hyggelig å lese det du skrev på bloggen min. Det er ikke for å få sympati. Men det er en del av livet mitt slik interiør er....Og allt går vet du. Hae er spesiell...ALLE liker han !!! Lærerne sier han tifører så mye i klassen....men så har han mer bagasje å bære enn hva en "normal " 13 åring har :)
Ha en fin dag :)

Marte sa...

Så morsomt å lese:)
Litt komisk at flere av oss skriver at de liker greengate grønt og/eller har bilder fra greengate på gavealong innlegget!
Det er tydelig hva som er "inn" hos oss interiørblogger nå;)

Det gjør det jo letter å kjøpe gave til hemmelig venn når man har så lik smak da! :)

Jeg gleder meg til å se badedamene dine:) Jeg har enda ikke turt å prøve meg på figurere selv... Men nå har både du og Emmeline sagt at jeg klarer det;) så kanskje jeg skal tørre;)

Ha en strålende dag! Ta godt vare på deg selv og den snille mannen din! Og ikke minst englebarna;)

Klem fra meg

mali-mo sa...

Mye koselig å lese om denne gave alongen deres, masse vårstemning!

Nina i Paradiset sa...

Da skal du få lov til å sjekke mitt siste innlegg! ;)

elin1976 sa...

Det blir veldig kjekt å ha deg med. Flotte svar. Fredagsklem fra me:O)

Christinas låvebutikk sa...

Velkommen skal dere være i påsken!! Ha ei fin helg!!

Merete sa...

koseleg lesing!! kjekt å vera med i gavealongen :o)
Ønsker deg ei knallfin påske med masse kos saman med familien!

Emmeline sa...

Så flotte svar du har--og jeg må jo bare le for jeg tror omtrent alle har sagt at de liker Greengate grønn...både jeg og deg og Albertine og Living White ( Marte) og Gøy på landet har svart akkurat det...og sikkert flere. Vi blir nok utrolig påvirket av hverandre uten at vi egentlig merker det, tror du ikke???
Det høres koselig ut å ta ut trampoline og drikke massevis med kaffe;) Håper det blir sånne vårdager for deg denne påsken!!
Hagen din høres omtrent ut som min, hehehe... Får håpe vi klarer å få til noe begge to nå i år. Ser du skal til syden du også.. Jeg drar nøyaktig en måned etter deg og gleder meg STORT til å den ferien! Men først er det jo påske. Må bare få ønske deg en riktig GOD PÅSKE:) KOS DEG MASSE både på tur til dine foreldre og hjemme:) Klem