lørdag 1. mars 2008

Her i huset holder vi på med så mye forskjellig at vi må prioritere, hvem skal gjøre noe på sitt prosjekt og hvem skal passe unger;0)
Jeg har fått tatt 2.strøket på maleprosjektene mine, men desverre må det nok et 3.strøk til.
Så mens jeg venter på min tur kan jeg jo vise hva mannen i huset gjør på.
Døren inn til soverommet vårt, vi kledde igjen en dør og gjør det slik at vi går gjennom det kommende bad for å komme inn på soverommet. Ser for meg at det en dag er bare til å tusle trøtt fra sengen inn på varmt bad med varmekabler,
(luksus hihi)
inn i dusjen og vips klar for en ny dag.Foreløbig er det lang i fra noe luksusliv å gå gjennom rommet, mer krigssone!! Jammen blir det mye rot når en river vegger, tak og gjør alt fra grunnen av selv.


Takplatene er revet, gammelt tak også, og det skal isoleres på nytt før det kommer panel tak med spotter. Før i tiden bygde de solid, dimensjonene på spiker og bjelker er svææære!
Gleder meg kjempe mye til nytt bad, skal bli godt med mye plass, det er vi ikke så bortskjemte med fra før.
Egentlig rart en ikke har gått på veggene med tanke på hvor lite badet vårt er !
(bilder her)Utsikten er upåklagelig, eneste problemet er innsyn, kunne tenkt oss vindu som vi ser ut av, men ingen ser inn, er det noen som vet om slikt finnes?


Noe er ferdigisolert, neste uke er det på med gipsvegger og Litexplater, han er flink mannen min for det er nok å gjøre!


I mens han svetter og jobber som en helt sitter jeg og benytter sove-pausen til lillemann til håndarbeid, har lagd bestemor rutene større, går kanskje litt fortere;0)


Også utsikten fra stuen er flott, selv om været kunne ha vært bedre.

Så dette er noe av det vi har gjort på denne uken, vi hadde også besøk av et venne par med ungene i går, mannens gode suppe, is og Norske talenter.
Ungene lekte gjemsel mens vi voksne satt i sofaen og bøttet innpå med kaffe og snop. En skikkelig usunn og koselig fredagskveld:0)


Ønsker dere alle en super helg!
Jadda, skal bli flinkere med oppdatering Merethe;-p

14 kommentarer:

liven sa...

Hei:) Ja tenker det er et styr nå som dere holder på!! Men tenk hvor deilig det blir med nytt bad:O) Det er luksus!!
Ha en fin lørdagskveld

Stjernebarna sa...

Hei vennen..
masse bygging hos dere også ser jeg:-)blir godt med nyt bad da.det blir det her også etterhvert,men det blir i kjelleren mens soverommet vårt er i 1 etasje da.men lurer på om du kan spørre merete om hvor hun har kjøpt det stellebordet dere låner hen???kule kostymer ja:-)hihimen brukte jo nesten 3 timer på å lage de også da..hehe,men så ble de jo fornøyd også da...

har gjordt noen forandringer på rommet til Luna nå da som jeg skal legge inn bilder av snart...ja på guttene sitt også foresten:-)hihi

men du får ha en fin kveld,jeg må vist være litt sosial med min bedre halvdel:-)

klem fra frei

Verkstedet sa...

oij, det der er ikke småtterier, men så bra dere vil få det. høres deilig ut med inngang fra soverommet!!! men må slite litt først for den luksusen.
fine lapper du har laget, holder på selv, sakte, men sikkert....
ha en fin helg videre!

Verkstedet sa...

oij, det der er ikke småtterier, men så bra dere vil få det. høres deilig ut med inngang fra soverommet!!! men må slite litt først for den luksusen.
fine lapper du har laget, holder på selv, sakte, men sikkert....
ha en fin helg videre!

Anita sa...

Så spennede ! Bestemorsrutene blir kjempefine! Er ferdig med mine nå, men det gjenstår montering da! Nå skal jeg på jobb! Ha en flott søndag!

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Kjenner godt rot og oppussing ja... men desto bedre blir det når alt er ferdig;) Det blir jo spennende å se.
Koselige de bestemor-rutene dine! Selv holder jeg på med bølger i øyeblikket, og har blitt helt hektet;) Gøy med litt hekling!
Ønsker deg en kjempefin søndag!
klem fra chatrine:)

Merete sa...

huff...mykje styr og rot når ein pussar opp!! men tenk på kor fint og kjekt det vert etterpå :o)
likar godt fargane du brukar på bestemorteppet ditt og det vart fint med større ruter!Ønsker deg ei flott kommande veke :o)

Linda sa...

Hei!Skal si dere er flinke i huset.
Med småbarn å alt.Ha en super uke!
Linda :))

Zizzi Molde sa...

Hei hei!!
I går kjørte jeg forbi huset deres, og tenkte for meg selv at det er godt det ikke bare er vi som brenner bål på ettervinteren. Grunnen til det, skjønner jeg jo nå. Sikkert masse skrot som må brennes hos dere og. Og så må jeg si at den innsatsen dere har gjort på sykehjemmet, er formidabel, det ble skikkelig flott der, ære være dere for det. Og ekstra morsomt er jo alle detaljene fra Kid :-)
ha en fin uke,
klem fra meg

Marte sa...

Her skjer det ting:) Spennende! Du må legge ut bilder da, spennende å følge med på dette!
Det finnes vinduer som man ser ut av men som man ikke kan se inn av, jeg var på en visning i en lelighet i første etasje som hadde dette. Men jeg vet desverre ikke mer enn det, hva de heter hvor du får tak i de osv. MEN jeg vet at det finnes:)

Hjertene er superenkle å lage, se oppskriften på linken i innlegget:)

Ha en knall dag og lykke til videre:)
Stor klem fra meg

Lena sa...

Arbeid er det uten tvil når man skal lage nytt bad, men gjett om det er verdt alt rotet og slitet til slutt!
Det er det beste vi har gjort her hos oss hvertfall!
Lykke til:)

My little footprints sa...

Hei!
Så morsomt å følge med på oppussingen deres! Føler meg ganske så ensom her i kaoset, men er godt det er flere ;) Kjenner til disse spikrene! Kjære vene, ikke bare er de store, men skulle jo tro de hadde blitt sponsa med spikrer her i huset! At en list hadde nærmere 100 spikre er jeg jammen sikker på!! Godt alle lister har gått på bålet nå ;) Men værre er det å skulle male alle listene.. Ja virkelig æsj altså! Nå er jeg endelig ferdig med de fleste 3 strøkene her hos meg. Nå gjenstår bare listene rundt skyvedørsgarderobene! Herlig!!!
Ønsker deg en herlig uke og lykke til med proskjektene!
Klem fra Beth

Berit T sa...

Hei på deg. Her var det mye som var i sving, dette blir spennende.
Merkelig når en pusser opp så forplanter rotet seg rundt i alle rom, det gjør det iallefall hos oss.
Det blir nok deilig med stort nytt bad.
Kommer igjen og ser hvordan det går jeg.
Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Hvor har du funnet de fine hvite gardinene m blått mønster?