søndag 4. januar 2009

Vinneren ble...

Jeg skulle jo foreta den lille uhøytidelige trekningen i kveld med Tuva som Tause Birgitte, men hun var på besøk hos ei venninne.
Så det ble herr Fagerheim som trakk vinneren.

Taddaaaa Vinneren ble nr.17 av kommentarene; Simmas hus, gratulerer til deg!
Du må sende meg adressen din, så kommer det en liten premie i posten.

Jeg måtte bare ha med to trøstepremier slik som sist, og det ble nr.19 og 22.Så Kine(veienhusby) og Gudlaug, dere må sende meg adressene deres også, så dukker det opp noe i postkassen før januar er ferdig:0)

aina@zarkon.dk er mailadressen min.

Tusen takk til alle dere som la igjen hilsen, det var jo mange trivelige kommentarer. Og som en fattig trøst, det er nok ikke siste gangen jeg har trekning.

***
Måtte bare ta med dette bildet, Merethe har strikket dress til guttene.
Jeg er jo så glad i polka-dots og det vet hun, så hun hadde den stor jobben med å brodere på prikker på Vegars dress. Passet sånn akkurat men mangler knappene så det kommer nok et bilde eller to når den og Martin sin er helt ferdig. Du er så snill!!!!

Håper dere alle har hatt en fin helg, og at dere titter innom meg igjen om ikke alt for lenge.
Stor klem fra meg til dere alle!

15 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Så søt dress!
Håper dere har det bra!!
Ha ei fin ny uke!
klem!

Fjordheim sa...

Gratulerer til vinnerene. Det gikk visst litt for fort i svingene her hos meg. Så jeg la inn en kommentar og gratulasjon på feil innlegg. Men jeg hadde jo vært inne på det rette tidligere.
Vi skulle kjøre heim fra Jæren i går. Men fikk motorhaveri etter ti mil. Så i natt har vi igjen vært på Jæren. Reiser heim med tog i dag. Har kjørt denne strekkningen flere ganger i året i 24 år og aldri hatt noen problemer. Men en gang måtte det jo komme. Så nå er det heim å kjøpe ny bil. Har reparert på den gamle så mange ganger, så nå er det slutt.
Gratulerer med ny vaskemaskin. Det trenger en i en barnefamilie.
Ha ei riktig god uke :)

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer til de heldige vinnerne.

Så fin dress til den lille da.


Ha en fin uke Klem Kerstin

Kine sa...

Å så koselig da,jommen har jeg litt vinnerlykke nå i 2009,først hos Liven,og nå hos deg;) Hyggelig!
Så søt en dress,helt skjønn!
Sender adr på mail jeg;) Ha en flott uke!!klæm

Brunkullan sa...

Vill tacka dig så mycket för de fina gåvorna i julrundan i Interior gave along:)

I den vackra fattigmanssilver-skålen har jag nu tvålar! Bla den söta du gav! Hjärtat hänger på väggen och tändsticksasken blev flitigt använd under julen. Jag har fyllt på asken med nya stickor, redo för nästa år:)
Struten med karameller har vi inte ätit upp ännu. Men det lär bli under januari:)

Hoppas du får ett underbart 2009!
Kram Susanne

Anne-Berit sa...

Gratulere til de heldige vinnerne.Den dressen var så flott,og så så den varm og god ut.Snill hun som strikka.Ha det bra,klem fra meg!

mali-mo sa...

Gratulerer til vinnerne!

For en knallsøt dress!!! Utrolig fin. Går det an å spørre om hvilket garn det er? Så så utrolig tett og fint ut, og fargen var flott da!

Anita sa...

Nydelig dress! Så fin han blir nå! Gratulere til vinnerne! Ble ikke meg nå heller! Rart;0) Den lateksen som jeg bruker på tøflene ser ut som melk og bare pensles på med en pensel! Kan sikkert brukes under andre ting! Nå er jeg i middagslagingen her! Kos dere!

♥ Stines hverdag sa...

Hei hei!
Jeg vet ikke hvorfor du ikke har kunnet komme inn på bloggen min, andre har jo vært innom her, og jeg har ikke stengt deg ute... Er jo alltid koselig å få kommentarer fra deg :) Håper blogspot slutter med sånt tull.

Marias skriblerier sa...

Koselig blogg du har!!

Linda sa...

Hei Aina!Så supre dresser fra Merethe.Så herlig...
Ha en fortsatt fin uke!
Klem Linda:))

Tara sa...

litt unyttig info her:)) men hver gang jeg går inn på yr.no for å skjekke været...så står først arendal...så fagerheim;))) mikael har lagt inn fagerheim som "favoritt";))) så nå vet jeg alltid hvordan været er på fagerheim!!!:)))
klem ...

-Mitt lille rede- sa...

Stakkars Martin-gutt som har ramlet å slått seg! Det blir mange knall og fall på disse små. Får hjertet i halsen mang en gang ;-)

Kjempesøt dress!

Anna Lisa sa...

For en nydelig dress!!!
Takk for helsing!!
Ja, det var like før eg bestillte dei blå prikkete boksene eg også:)
Men eg kom fram til at eg har ikkje plass...
Ha ein fin kveld
Klem

Anita sa...

Håper at det går bedre hos dere og hvis ikke; GOD BEDRING!! her gjør vi alt for å holde oss friske for Vetle skal ta mandlene om en uke! Hvitløk i ørene og cognac i glasset! *skål*! Bare tuller! Men c-vitaminer tar vi, så får vi håpe at vi går fri! Blir ikke klemmer idag av frykt for smitte;0) Ha det bra!