mandag 8. september 2008

Barnslige drømmer...

Da jeg var liten hadde jeg alltid lyst på et dukkehus, jeg fikk mye av det jeg ønsket meg men aldri et dukkehus, mulig det aldri kom øverst på ønskelisten;-P
Som voksen har jeg fått enda mer lyst på et, av den typen du innreder selv.
Noen er jo kjempeflotte -men de koster jo skjorten av en!


Jeg kjøpte et byggesett en gang for 10 år siden, herr Fagerheim hjalp meg faktisk å male og sette det sammen. Men årene som gikk og veslas og andre ungers lek preget det så mye til slutt at det havnet på søppeldynga.


Men etter å ha lest noen blogger og ellers sett på nettet så har drømmen bare blitt sterkere, og nå går jeg her og hinter til min kjære at jeg ønsker at han skal bygge et dukkehus til meg.


Han er liksom ikke akkurat overivrig, men jeg er ikke kravstor, bare lag "skroget" så skal jeg klare resten selv..med litt hjelp av nettbutikker og lignende hehe..

Som dere kan se på bildene så har jeg faktisk en del møbler allerede, Rimi solgte dukkehusmøbler for 10 kroner delen og jeg hamstret inn det jeg kom over.
*rødme*
Alt har ligget i et av loftskottene, og i dag har jeg rotet skikkelig der oppe på leting etter det utstyret jeg har.

Festlig å dra ut et tonn esker og pakkenelliker, det måtte jo selvfølgelig ligge lengst inne!!


Helgardering når en kjøper to sett med køyesenger, tenkte jeg skulle male møblene hvite men har ikke bestemt meg enda, kan jo prøve på den ene køyen uten og angre når en har to;-D


Denne sofagruppen kjøpte jeg gjennom Panduro en gang, det var salg på miniatyrmøbler, liker ikke stoffet, men de kostet jo nesten ingenting.
Mon tro om jeg klarer trekke de om på noen slags måte?

Kanskje de kan males....hmmmKjøkkenutstyr (og et servise) kjøpte jeg også gjennom Panduro,
skikkelig skakke så jeg skjønner de var billige!Skolepulten med benken, helt feil størrelse -ikke skala 1:12.
Men søte da, kan jo brukes i et titteskap.
Jeg hadde flere møbler, en del kopper og slikt, men jeg har lagd flere titteskap så da brukte jeg av det jeg hadde.Hagebordet er også en anelse stort, men pytt pytt.


Mon tro om herr Fagerheim blir inspirert til å snekre litt nå?
(nok et hint, nokså direkte da jeg vet han leser innleggene mine...)

Jeg synes vertfall at en blir aldri for gammel til å drømme og leke.
Tiden vil vise om drømmen går i oppfyllelse ;0)


Håper dere alle har hatt en fin helg,
og at dere får en topp ny uke!

16 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Wow sier jeg... Så mange skjønne møbler. Og du jeg håper herr Fargerheim lager et flott dukkehus til degO=)O=) Dette blir spennende å følge med på. Så moro. Min datter hadde et dukkehus som min far lagde. han lagde møblene også:O=) Det var så moro for min datter (og meg også)

Klem

Fjordheim sa...

JA det var mye flotte møbler. Håper du får et dukkehus å ha de i om ikke så lenge. Kan tenke meg det blir veldig flott når du får innredet og dandert der.
Lykke til !
Ha ei flott uke :)

Anita sa...

Sååå utrolig masse fine møbler du har!! Etter å ha sett mitas dukkehus har jeg også fått såå lyst til å pusle med sånt, men... Elsker sånne små detaljer og pussel! Gleder meg sååå til å se hva det blir utav ditt! Blir sikkert såå fint! Åh! Så gøy! Ha en strålende uke og lykke til med overtalingen;o)

My home is my Castle sa...

Tenk akkurat det har jeg og lyst til å lage :)
Har sett disse nydelige hvite dukkehusene og fikk så lyst til å ha et selv ;)
Har vært inne på flere sider og kikket på byggesett, men de er dyre ja....
Mannen min kommer til å tro jeg er begynt å gå i barndommen hihi ;)
Blir spennende å se om herr Fagerheim bygger et til deg...

Ha en fin dag

Home By Virginia sa...

Så nusselig... Har mitt gamle dukkehus og noen møbler hjemme i kjelleren hos mamma... Må si jeg ble veldig inspirert til å "renovere" det nå ja... :) Hmmmmmm... Ha en super fin uke...!!!

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Du har fått en award av meg :)
Ha ein fin dag!!
Klem

Livy sa...

Oi, oi oi!! Skjønner godt at du ønsker deg et dukkehus når du har alt dette skjønne! Og jeg synes Hr Fagerheim bør bli inspirert nå;-) Gleder meg til å følge med på om det blir noe dukkehus og hvordan det event. blir når det blir ferdig!!

Ønsker deg en kjempefin tirsdag!
Klem

Randi sa...

Så utrolig koselig og for noen vakre møbler!! men for en utrolig jobb viss du skal male alt dette småtteriet!! men jeg skjønner det godt, er litt sånn selv jeg. Gleder meg til å se om det blir ett dukkehus i miniatyr.

Ha ne flott dag.

Vibeke sa...

Å så nyyyyyydelig!
Har spart på mitt gamle dukkehus og møbler, koselig å ha :0)
Hadde bare lyst til å fortelle deg at vi fikk svar i dag ang. kirken som vi ønsker å bruke når vi skal gifte oss neste høst:JA!!!!!!!
Er så lykkelig....

ønsker deg en fin uke.
Klem

Anne-Berit sa...

Ja her var det jo flott innredning til et helt hus,så nå må bare byggherren søke om byggetillatelse,hihi.Det blir sikkert dukkehus på deg til slutt,lykke til!

aase sa...

Tipper han ikke tør annet enn å lage et lite hus til deg etter dette innlegget!! Å få en hel haug bloggdamer etter seg er vel ikke lurt.......... Den som venter på no godt........

Torilpia sa...

Heisann!
Under blogghopping kom jeg over bloggen din og liker det jeg ser/leser :o)
Jeg deler din drøm om et dukkehus. Jeg har jo ei lita ei på tre år - så jeg har jo "unnskyldning" for å kjøpe sånt .. men får jeg ha det for meg selv da tro??
Jeg legger til bloggen din i lista mi hvis det er greit.
Ha en fortsatt leken dag :o)
Klem fra Toril

tinemor sa...

Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

Prinsesse Elin sa...

Så stilig. Je har selv et dukkehus som er laget til mamma som barn av hennes bestefar, min oldefar. Huset er at tre, ekte glassvinduer og nå ca 60 år. Det skulle vært resturert og er planen at jeg skal gjøre men har liksom ikke blitt. Kansje det må være et prosjekt på nyåret.
Får vel begynne å spare på møbler og diverse nips til huset... Ha en fin fin fredag. Klem fra Elin:O)

mali-mo sa...

Reegner med at Fagerheimmannen har forstått at vi alle her inne ser på han som en stor helt dersom han oppfyller drømmen din! Håper han tar hintet!!!

Marita sa...

Tjihi, bra å se at det er flere som har en del "stæsj" ;) Jeg har besøk av søs og vi scrapper og strikker :)Kos!!
Ønsker deg og dine ei riktig god helg. Klemelem