tirsdag 19. august 2008

4.Klasse!


I morgen er det veslas 1.dag på skolen som 4.klassing, og det forundrer meg ikke noe mindre enn da hun startet i 1.klasse...hvor ble det av dagene?


(1.skoledag 2005)


Tiden flyr og den lille babyen min er ei stor jente, som selvfølgelig har vokst enda mer denne sommeren, så i dag har vi handlet litt skoleklær og ny ransel.

Hun var så heldig og fikk seg tøff jakke fra Merete og Odd Kåre, og lykken er stor for en åtte-åring når hun fikk seg sko som matchet ;0)


Blir det kaldt og surt blir det dongribukse og dette.


Gleden var ikke noe mindre da hun fikk nytt penalhus, bokpapir og navnelapper med hest på, kjekt hva 40 kr på Nille kan gjøre..jeg er verdens beste mamma..hehe..Nå er det heldigvis noen år til minstemann skal starte på skolen, men må vise dere tøffe jakken han fikk..snill du Merete, takk!


Ellers er det lite blogging og annet som foregår her, vi har blitt så forkjølet at det er nok å bare ta seg av en liten en og skolejenta, husarbeid,oppussing og bloggen får fint vente.(1-klassingen 05)

Lykke til i morgen vennen, jeg vet du gleder deg!

Og lykke til alle andre mødre med skolebarn, dere gleder dere vel like mye som meg til leksehjelp(guri..alt en har glemt) stå opp tidlig for å sende vidunderungene avgårde og alle festlige prosjekt en må bidra til ;-D


10 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlige skolestart bilder. Kan skjøne det er viktig at utstyret er på plass. Gleden er nok stor når hun tar i bruk det flotte penalet:O=)

Håper forkjølelsen gir seg og energien kommer raskt tilbake igjen:O=)

Klem Kerstin

Marita sa...

Hadde jeg fått et sånt penal som lita jente, ville jeg nok danset av lykke, også lapper som matcher da gitt!! Du er nok verdens beste mamma ja ;)
Du må forklare meg en dag åssen jeg gir videre den awarden du var så snill å gi meg...

Sender deg en klem fra Sandefjord.

Fjordheim sa...

Så mye flotte klær og annet utstyr hun har fått. Ja det skal til litt. De vokser så fort. Og det går så utrolig fort til de er klare for videregående, såm den yngste vår er nå. Helt utrolig at det alt har gått ti år siden han startet i 1.kl.
Vi må avgårde i morgen å kjøpe inn en del utstyr til han. Og det er ikke noe en får kjøpt på Nille, desverre. Så det er ganske dyre ting de trenger. Men det må jo til.
Syns det var godt å komme igang igjen med skole da får en i hvertfall kommet seg opp om morgenen. Får mer utav dagen da.
Ha en flott dag :)

aase sa...

Så massse lekkert hun har fått!! Det er stor stas å begynne på skolen igjen!! Her hadde vi en 1. klassing og en 4. klassing. Stolte begge to ja!! jeg er litt lei meg fordi de er lei rosa da...........

aase sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita sa...

Har 4. klassing jeg også nå!! Syns ikke de er så store da, men ser jo det ift. min 1. klassing at det har skjedd noe;o) Dongeri bukser er tingen, ja, og det skal være sååååååå trangt! Skjønner ikke at de klarer å lage såå trange bukser til såå tynne jenter jeg, men det gjør de, og frøkna her er storfornøyd:o) Med wow genser til var dagen perfekt:o) Hun her har ikke fått ny sekk da, men sier ikke stort om det så da holder den et år til tenker jeg, hvis ikke hun skal fåde t til bursdagen sin snart! kos deg og bli bra igjen!! Klemmer!

Helen sa...

Så fine skoleklær og skoleting dere har shoppet :)
Jeg har også 4.klassing i år og hun har samme sekk som datteren din, bare i blå.
Håper de får et fint skoleår :)

Prinsesse Elin sa...

TUEN TAKK FOR HEMMELIG VENN GAVEN:o)))))))
Der leste du meg som en åpen bok. Du er en fantastisk blogg venn og en hemmelig venn. Jeg setter så pris på vennskapet og bloggen din.
Masse gode klemmer fra Elin:O)

-Mitt lille rede- sa...

Så masse fine klær hun har fått seg til skolestart! Det var vell ekstra stas tenker jeg, og fin skolesekk. Årene går så fort at det nesten er litt skremmende! Neste år begynner størstejenta her på skolen, hjelpe meg, føles helt rart.

Ha ei fin helg, og måtte du komme raskt til hektene igjen!

Klem Lene

Merete sa...

Så koselege bilder frå då ho starta i 1.klasse og no i 4. :o) Utruleg kort fort åra går... har sjølv ei som nett er begynt i 5.klasse! syns nettopp eg følgde ho til aller første skuledag ;o)
Mange flotte kler har ho fått seg og..stor stas!
God bedring frå forkjølelsen og god helg!!