mandag 4. februar 2008

Denne helgen har vært ganske innholdsrik for å si det mildt, og veldig koselig.
Fredagen dro vi til Kristiansund og hentet ny-bilen."Hvorfor kjøre Skoda når du kan gå da??" hehe..

Veldig fornøyd foreløbig, men så er det bare få år siden vi kjørte Ford som var ganske kaputo, skrape is på innsiden av rutene hvert 5 min. er liksom ikke til å anbefale!!
Da skal det ikke mye til for å bli fornøyd, for eksempel klimaanlegg og varmeapparat som virker;0)

Dette måtte jo feires så vi inviterte med svigerforeldrene mine på Egon.

Vårt nye "glis" er i fargen Cappuccino beige, måtte bare finne et bilde på nettet for mannen har jo kjørt bilen på jobb.Ellers så fikk jeg sydd litt mer, skal vise dere hva det har blitt av disse, men for øyeblikket sover lillemann på rommet sitt og det skal han få lov til en stund til:0)Lillemann ja, nå må jeg innrømme at vi er fint lite fotball interesserte, men svigerforeldrene mine mister ikke en kamp, så denne likte nok de veldig godt;0)
Heia MFK!


Lørdag var vi i bursdagsselskap til tanteungen min, storgutt på 11 år måtte jo få pakke, og tanta hadde det ekstra festlig for seg selv med innpakkingen.
Tenkte nok det slo an med pengepynt, og det ble ekstra underholdning med å få den av hehe..Søndag var vi invitert på middag hos mine svigerforeldre, jeg har jo fortalt om ungenes kule bestemor før, og hun skuffet jo ikke i disse før-karnevalstider.
Møt klovnen Svigermor;-D


Vesla og søskenbarnet Jørgen ble kledd ut i klovnedraktene som pappaene deres hadde i sine barndoms dager, synes klovnedraktene hun har sydd anno 1980 ++ var like festlige i 2008 jeg. Vi koste oss med middag, vafler og fastelavensboller.


Og i natt har jeg vært på jobben og lekt meg med malekost, vi som jobber natt finner på mye rart (og bra) og morsomt, i natt malte Merete og jeg møbler.
Hadde veeeeldig lyst til å male mer enn vi har fått lov til ,men klarte la være.
Men når katten er ute (les dag/kveldspersonalet) danser musene (nattvaktene) på bordet, og hvem vet hva vi finner på til natten?
...når hun har fått kjøpt mer maling ;0)


Og sannelig har jeg ikke fått strikket en tøffel og lest en bok også, liker du krim så var På grunn av et løfte av Harlan Coben, ikke så verst
(glemte avbestille den egentlig hihi)


Håper dere alle har hatt en trivelig helg, og at dere titter innom meg i løpet av uken, nå skal jeg kose meg med å titte innom og se hva dere har gjort på i helgen.

Klem fra Aina:0)

10 kommentarer:

Anita sa...

Wow! For en innsats! Sånne nattevakter vil jeg gjerne ha på min jobb også! Våre blir sure hvis de må legge sammen litt ekstra tøy!! Har nok kommet inn i en ond sirkel! Sånn lappeteppe? skal jeg også sy til gutten her, får ny symaskin idag og da er det full fart! Må på seinvakt først da!! Men imorgen!
HA en strålende dag!
KLem fra Anita

Merete sa...

wow..dette var eit langt og innhaldsrikt innlegg ;o) Så flott bil bil du har vore og kjøpt deg..blir stas å dra på kjøretur nå, tenker eg :o) Blir spennande å sjå lappeteppet ditt ferdig..fine fargar du har valgt ut..
Artig presang du hadde laga til og den fall nok garantert i smak! Fine klovnar og fantastisk kjekt med ei slik sprek bestemor full i påfunn ;o) ha ein fin dag!!

Linda sa...

Hei Aina!Søte klovner.Gratulerer med ny bil.Skal si dere var aktive på jobb.Forgje uke var det bakst av fastelavensboller på jobb. Nam,nam...,Denne uken blir det trim isteden...pluss pluss.
Er spent på ditt nye syprosjekt.
Ser du bruker blått med polkadotter bl.aHa en fin uke!
Hilsen Linda :))

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Så fint att du tittade in hos mig:)
Så fin blogg du har själv då, trevligt att få läsa lite om dig(i ditt tidigare inlägg)
Det där med lapp teknik, kan jag tycka är så svårt.Ska bli spännande och se hur ditt blev.
Ha, en fin kväll
/S

My little footprints sa...

Hei!
Så herlig å kunne male på jobb da? Hadde jeg hatt en malekost på nattevakt, skulle jeg jaggu satt i gang jeg også! Iallefall på det gamle sykehjemmet jeg jobber, det kunne trengt et strøk både her og der! Må si du er aktiv om nattaen da! Selv om våre nattevakter egentlig er aktive vakter, så skulle de vel helst ha tatt seg en blund tenker jeg! Men nå skal det jo også sies, at hos oss kan det være ufattelig stille om nattaen, så det er vel kanksje ikke så rart om man kjenner at øyelokka blir litt tunge!
klovnedraktene var bare helt morsomme da! Og det er jo så morsomt å kle seg ut! ;) Det sier jeg, som kan kle meg i en trolleparrykk og dukke opp på døra med den ene fortanna mi mala sort *ler*
Ønsker deg en fortsatt god uke!
Klem fra Beth

Verkstedet sa...

morsom gjeng dere skjønner jeg...;)
gratulerer med flott ny bil, sikkert deilig!!!! hold fartsgrensenda. hos oss sved det kraftig for litt siden...!!!
stilig karnevalsgjeng!
ha det bra, og ha det gøy med malerkosten!

Anne-Berit sa...

Du verden for noen flotte klovnedrakter det var å se her,og svigermoren din ser ut til å være ei gøyal dame.Festlig måte å pakke inn gave på,du mangler ikke ideer.Ønsker deg en flott tirsdag:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Gratulera med ny bil:)
Dette var eit koseleg innlegg, og for ei fargerik svigermor du har:) Nusselege småklovnar og kreativ gåveinnpakking,hehe:)
Lappeteppet vil eg gjerne sjå når det er ferdig, og så søt ein liten gut du har:)
Ha ei fin veke.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej där , tänkte bara kika in lite..vilket fint hem du har o vilken söt liten prins!!!

organic-lizzi sa...

Gratulerer med den nye bilen:-))
For en helg!!Må si du har en temmelig sporty,morsom svigermor..Søm & strikking& skikkelig..
Uvanlig nattevakt..Sånn var det ikke da jeg var ung:-))
Herlig dag & stor klem fra Randi